mily archer! Ja praveze vobec nemam potrebu ta poucovat, tu ide o ine a cakal som, ze to medzi riadkami vycitas, no nestalo sa. Bol v tom kus ironie, ktory si jesitne pochopil ako urazku. Poviem ti k tomu len jedno: Mna ako zacinajuceho polovnika komisar pri odovzdavani prveho polovneho listka upozornil na zbytocne mudrovanie, aby sme strasich a mudrejsich najskor iba pocuvali - aspon rok, dva....(samozrejme nadnesene myslene). Toho som sa drzal a ver ci never - je to napomocna rada, ktora mi asi usetrila mnoho zbytocnych konfliktov a pre zaciatok aspon nevyzeras ako blb. Aj ked mozes mat pravdu. Prave kvoli takym krcmovym polovnikom, ktorych spominas - im keby si k tej svojej pravde aj certifikat na mudrost prilozil, tak to nezoberu....
A teraz preco som sa prave k tebe vyjadril: Prave preto, ze vcera si napisal, ze sice nemas co mudrovat, lebo ani gulovnicu este nemas, ale tebe sa pozdava . ..bla..bla....Dnes naopak uz kopirujes marketingove texty vyrobcov zbrani a prezentujes to ako uplnu a overenu pravdu a vybornu vec....to je cele.....
Nikto samozrejme nehovori aby si sa do debat nezapajal, to vobec nie....prave naopak - ono to podla mna chce len trosilinku iny styl navolit
Na zaver dovol aby som sa Ti ospravedlnil, ak som sa ta nejako dotkol...Dufam, ze teraz si uz nadobro pochopil moje pohnutky.