Hodenú rukavicu prijímam a zároveň sa ospravedlňujem ostatným, ktorých to nezaujíma, nech príspevok nečítajú. Momentálne som majiteľom mobilu HTC Desire HD, parametre si pozrite na internete. Ráno začínam raňajkami, ak som sám doma beriem domáci úbor na to určený a idem do kotolne prihodiť drevo do spliňovacieho kotla, vybrať popol. Počas úradovania na WC zhltnem dve cigarety, skontrolujem aktuálne počasie na Slovensko a vo svete, preštudujem noviny, najnovšie udalosti. V mobile mám všetky Slovenské noviny, aj České, ako aj SITA správy, ktoré ešte v TV novinách neboli. Nasleduje kúpeľňa, holenie, sprchovanie, jemné doladenie pachu, iba pod pazuším. Sadám k Notebooku, sťahujem poštu, vykonávam telefonáty, dojednávam stretnutia. Dopijem kávu, kladiem bluetooth do ucha, zapínam a presúvam sa do kancelárie. Idem na stretnutie do mesta, kde nepoznám ulice, mobil dávam do stojanu, zapínam navigáciu, zadám adresu a idem. Prídem na miesto, pochopiteľné platené, v mobile zapínam program SMS Parking, vyberiem miesto a odošlem SMS o zaplatení parkovania. Som na jednaní, alebo už len na kávičke, príde mi SMS, parkovné konči za 10 min, chcete si to predlžiť?.... Potrebujem nájsť v meste bankomat, zapnem program, vyhodí mi zoznám od najbližšieho aj s mapou a idem. Kalendár zobrazuje všetky udalosti, má niekto dnes meniny, program bliká, stlačením tlačítka odošle všetkým SMS pozdrav, alebo len ktorých vyberiem. Sedím na Wifine, zapnem Google Talk a zadarmo rozprávam s dotyčným, aj s prenosom reálneho obrazu s volaným . Ide niekto ku mne na návštevu, zapnem Latitude, nabehne mapa a poloha dotyčného, no už ide po diaľnici okolo Popradu.... Idem na poľovačku, zapínam program Sporty Pal, spustím a ten nájde moju polohy, zmeria mi spálené kalórie, prejdenú trasu, výškový rozdiel..... Sedím na poľovačke, kedy je dnes západ slnka ?, zapnem Sundroid, ten mi presné ukáže požadované údaje. Ulovím niečo, spravím pekné foto, resp. nafilmujem kvalitný film. Zabudol som baterku?, čo sa mi nestáva, zapnem na mobile Blesk a svietim pod nohy. Moja primeraná výbava programov v mobile je od 50 do 100. Samozrejmosťou je hudba, filmy – 22 výstrelov, Drž hubu, niekoľko časti od Izera, Jeremiah Johnson a iné, ktoré si časom mením. Zdôrazňujem jedno, keď už idem kdekoľvek, či do kancelárie, alebo do Bratislavy, vstávam minimálne 1 hodinu pred odchodom, aj keď je to o 02,00 hod. Na ďalšie dotazy odpoviem.