sigma 120-400 vs sigma 150-500 - diskusia
Chcel by som sa spýtať fotografov čo majú skúsenosti s tymito dvomi objektívmi na ich praktické skusenosti.Tá 120-400 má vraj problémy s ostrením a 150-500 slabú svetelnosť ale lepšie ostrenie.Rozmýšlam o jednom z nich ,tak každá rada dobrá.Peniaze na orig.canon nemám,foták bude pravdepodobne Canon EOS600D.Viem že tu už boli rozoberané ,ale diskusia sa vždy otočila niekde inde,ďakujem .
Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?
ahojte....prosim vas chcel by som sa viacerych opytať že či sigma 150-500mm je dobra a ake ma nevyhody a ake ma vyhody ake mate skusenosti s tymto objektivom?dopredu dakujem...
Caute lovci
Mam na Vas jednu prosbu s otazkou :)
Mam nikon D90 a chystam sa kupit objektiv na nejake ranné výletiký a fotolovy. rozmýslal som o sigme 120-400mm, no chcel by som sa spýtat ci niekto nema skusenosti s tymto objektivom. Dalo by sa s tym nieco zachytit? a v dobrej kvalite?
este jedna podotazocka. (vhodnejsia skor pre skusenejsich fotografov ktory to vedia uz zo skusenosti) mozno bude trosku blbo napisana ale tak..no :)
Dajme tomu ze fotim srnu na poli. Na aku vzdialenost musim byt od srny vzdialeny aby som ju mal vo fotaku prijatelne velku ?
Dakujem vsetkym za rady a skusenosti..