dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

psíci stratenci a nájdenci - diskusia

autor: nugy
pridané: 5.12.2011 9:22
zobrazení: 44 601
hlasov: 12

Túto tému som založil z dôvodu, že každú chvíľku sa niekomu zatúla psík a niekto zasa psíka naopak nájde. Hlavná sezóna strácania a nachádzania psíkov je v období spoločných poľovačiek. Poprosil by som všetkých ktorý psíka stratili, zatúlal sa alebo psíka našli, prípadne túlajúceho psíka videli, aby to pridali do tejto témy. Stratencom želám skorý návrat domou a poctivím nálezcom vopred ĎAKUJEM!!!

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

rastob
Bloodhound sa po 3 dňoch v lesoch našiel, opísal pár desiatok kilometrov dlhú trasu ale vrátil sa a vďaka dobrým ľuďom ho mám doma. Bez pomoci iných by som ho nenašiel, vďaka poľovníkom v Studienke a horárovi pri Studienke, ktorý ho prichýlil blúdiaceho a zavolal poľovníkom, aby mi dali vedieť. Veľká vďaka.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 201-217 z 217
balky
Stratili sa sučky Slovenského kopova. V obci Kluknava smerom na Viťaz okres Gelnica . Kto by vedel pripadne bližšie informácie kontaktujte ma.
jami
aj ten paderdal terier mal taky obojok ale nepomohlo
Zigi9
já jako honec mám na své reflexní vestě taky telefoní číslo domů, kdyby se to na poslední leči zvrhlo ... je to dobrá věc
exc125
ja používam na psa reflexnu vestu je to super vec mám tam napísané tel číslo ,a tak aj ked sa psík stratí puta pozornost a hned zavolaju.je to bez problémov.
nugy
Určite nedostane víprask, ale nejaku špecialitku na oslavu návratu. Tiež som si vravel, že je to pes, ktorý je na polovanie a má si dávať pozor. Po to m ako sa stratil, som zmenil názor. To len vtedy človek zistí aký mal zo psíkom vzťah a že to nieje také jednoduché sa s ním rozlúčiť. Všetkým ktorým sa psíky stratili želám skorý návrat domou. Keď ich ešte namáte, skúste si zavolať na SPZ kynologický odbor, možno tam o nich majú nejaké informácie.Kontakty: 02/ 57 20 33 22 - Kadnárová alebo 02/ 57 20 33 19 - Cwieceková
jami
dna 12.11.2011sa na spolocnej polovacke v katastri obce horne hamre okres zarnovica stratil psik paterdalterier ciernej farby. ak by ste niekto mal informacie o tomto psikovi prosim napiste mi dakujem
vlastimidurcik
Martin aj tu gratulujem :-)))) Potom porozprávaš . Vedel som, že niečo zaberie.
Jaruj88
asi pred 4 mesiacmi sa pri nalepkove stratily 2 bav.farbiare pri dohladavke ked ste ich videly alebo našly tak prosím napište mi na poštu..dakujem
jozef
Udene koleno :)
Zigi9
na večeři pořádný výprask za to, že se zatoulal :-)
goret
Paráda :) a čo mu dáš na večeru ?
nugy
Ďakujem všetkým za pomoc pri hľadaní Arona. Aron sa konečne našiel. Zišiel do doliny a do dediny. Dnes ho našli.
premvadasz
Skuste zavolat na slobodu zvierat,davnejsie sme nasli madarskeho stavaca a u nich bola nahlasena strata tak sa dostal naspat domov... mozno ked psika niekto najde ze prave tam zavola
vlastimidurcik
Martin, rád som to tam pridal. Neboj, dobrí ľudia pomôžu....
nugy
Vlasto je to môj psík. Zabehol mi za kancom ešte s troma psami. Kopovka a welshka sa vrátili za 2 hodiny, fox za tri a pol. Môj malí s malími nohami pravdepodobne nevládal naspäť do kopcou. Ak ťa môžem poprosiť, daj to aj na ten dogforum.Ďakujem
vlastimidurcik
Ahoj Martin. Tá fotka mi je nejaká povedomá !!! Nie je to psík od teba ? Prajem skoré znovustretnutie s majiteľom !!! Neviem či ste to dali na DOGFORUM. Ak nie, ja to tam pridám ak dovolíte.Aspoň takto pomôžem...
nugy
V sobotu 3.12.2011 sa v okolí obcí Látky, Detvianska huta, Ipeľský potok, Málinec a okolí stratil psík jazvečík hrubosrstý. Počúva na meno Aron. Naposledy mal na krku oranžový obojok s rolničkou a telefónnym číslom (mohol ho aj stratiť). Posledne bol videný medzi priehradou Málinec a obcou Málinec večer 4.12.2011. Za psíka ponúkam odmenu. Kontakt: 0904 145 272 Ďakujem
Zobrazené 201-217 z 217

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.