dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem
Chyba! Skúste sa prihlásiť znova a skúste to ešte raz.

fabarm IRIS - diskusia

autor: srna23
pridané: 25.11.2011 18:29
zobrazení: 10 270
hlasov: 1

Mate nikto skusenost s gulovnicov Fabarm IRIS

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

dede
Ako je to riešené, keď má niekto obe ruky ľavé ?
reagovať dať hlas

zoradiť
corazon
A zásobnik je tam vyberateľný?
tthunt
Nie, IRISka funguje pri prebijani presne tak isto ako napr. Blaser, vzdy je udernik natiahnuty a mozes veselo strielat.
RomanV
Zdravim, opravte ma prosim ak sa mylim, iriska sa nabije az odistenim a teda pri kazdom prebijani ju treba odistovat, spravne?? Vdaka
Mysho22
Tu si skúšal odkaz
glory
Ja mam nedostanes momentalne na Slovensku a skoro ani v Cesku :( ale ja potrebujem poradte mi kde by som vedel kupit
Jager68
dede davam hlas....to by aj mna zaujimalo...
dede
Ako je to riešené, keď má niekto obe ruky ľavé ?
Jager68
Ako je to s lavorukym prevedenim??,
mirast
U tthunt jsem se konečně dozvěděl o zbrani co jsem potřeboval.Asi do ni pujdu.Diky :)
peho7
pre srna23: v kosiciach ked ju budu mat alebo dakde na vychode tak ti knej prirataju aj vychodoslovensku prirazku :D
tthunt
Hlavne na IRIS su vyrabane v Nemeckej fabrike SUHL (Merkel) k tomu niet viac co dodat.
jozef
Ked už tu je spomenutá povrchovka tthunt:čo povieš na to?poluješ snou nemal som to v ruke ale nepovedal by som že spravia na tú puškú zlú povrchovku..daj niečo s praxe..
tthunt
Fabarm IRIS mozem doporucit, polujjem s nou tuto sezonu, velmi sikovna zbran.Tu su niektore zbrane: odkaz skladom vsetky kalibre.
mirast
Jaka je cena této zbraně na Slovensku ? Diky moc. Lovu.......
lacis16
slaba povrchová uprava na zbrani inak dobrá zbran ...
jozef
kontaktuj tthunt !
mirast
Zbran jsem již měl v rukou velice dobře sedi. CHod zavěru i napinaní bicího ustroji výborné.Ale zajímalo by mne jestli zbran drží nastřel i po sejmuti hlavně a na opak ?
srna23
Rad by som ju kupil,len problem je v tom že musel by som ju vidiet a šahnut si na pušku.Ale tu v Košickom kraji som nenašiel žiadnu predajnu kde by tuto zbran mali
jozef
Skusenosti žiadne ale vyzera to zaujimavo odkaz

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.