dnes je pondelok,  16. marec 2026,  meniny má Boleslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:59,  dnes západ slnka: 17:49
termovizia nocpix
ODIMON

Zimná obuv - diskusia

autor: Discover5
pridané: 11.10.2011 13:40
zobrazení: 46 992
hlasov: 1

Pozdravujem všetkých návštevníkov tejto stránky. Chcem sa opýtať na zimnú obuv, vhodnú do snehu i na posed, aby zdržala aj mrazy 15-20 stupňov. Pozeral som aj v diskusiách, moc som toho nenanšiel. Poprosím vaše názory, skúsenosti, linky, odkazy.

Ďakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

Fehir
Nemáte ich niekto ? Spracovanie nevyzerá zle, má to Vibram podražku, zateplenie Pimaloft a membranu e-vent.S cenou okolo 160€ by to mohlo stáť zato. Zimná obuv - diskusia
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 201-215 z 215
Jelsovec
a antarktis? ide hlavne o tie spoločné.
Andrejoff
Ja mam Meindl Borneo, a keby chodim na spolocne polovacky na standy tak by som volil Meindl Kiruna
karcar
mam Meindl SOELDEN a som velmi spokojny
Stopinko
Taiga a Burma
Jelsovec
ktorý model od Meindl máte?
MSmarian
Meindl sú drahé topánky. Vydržia minimálne 5 rokov, takže nie je to až tak velka investicia. Určite sa oplatí.
sako80
presne tak jedine meindl!
Rempo
Meindl alebo Garmout a celkovo je kopec kvalitných topánok. Hlavne netreba v tomto šetriť.. Treba ísť do predajne a pár modelov si vyskúšať. Napr. môj favorit je Meidl Taiga GTX, ale nie každému musia vyhovovať.
Andrejoff
Ked mas prachy tak Meindl 1*
Stopinko
Odporucam Meindl.
MSmarian
Ja používam topánky Meindl, som s nimi veľmi spokojný. Nepremokli v žiadnom počasí, sú použiteľné do každého terénu, sneh, blato, nie je problém prejsť po potoku.
jozef
natka dobre radi odkaz ja mam zimne odkaz ale za lepsiu cenu napr mas aj vojenske kanady nie stare ale nove bud sympatex alebo gore-tex od 70-120 eur aj ja mam tie simpatexi a za taku cenu dobre.
natka7
Ja mam Dintex Vibramy a som spokojna. cez zimu mi za celu polovačku ani raz zima nebola. odkaz odkaz len treba najst stranku kde su lacnejšie ja som ich kupila u nas za menej
kopoviar17
aj ja ich mam ..mal som ich prvu zimu maximalna spokojnost...za tu cenu su uplne perfekne
admin
Ja mám Seeland Hunting Pac 14 a som veľmi spokojný, ale tie sa už nevyrábajú. V eshope máme ešte Hunting Pac 10 ak chceš pozri, sú za dobrú cenu - odkaz
Zobrazené 201-215 z 215

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.