dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Poznavacie označenie Lovu zdaristov - diskusia

autor: lesko
pridané: 7.9.2011 15:15
zobrazení: 9 279
hlasov: 7

Navrhujem aby sme vytvorili spoločny( odznak alebo niečo ine ) podľa ktorého by sme sa navzajom poznali pri rôzných akciach .Či vramci okresu ,kraja a apd. Porosil by som Vás aby ste sa k môjmu navrhu vyjadrili v didskusií. Navrh konzultovaný s adminom.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 41-66 z 66
goret
Na čo odznak ?? Stačí úsmev a pozdrav: Lovu zdar !!
nugy
Odznak je super. Ja som tiež za ;)
gunar
je to fajn napad ja som za odznak a aj nalepku na auto.
natka7
Nápad z odznakom je super. Keby sa podarilo niečo také vyrobiť mam záujem :-)
Zigi9
ok, tak já teda tetovačku nechci, ani se žvýkačkou, jsem taky pro odznak ... Nálepka na auto je nanic, stačí si koupit dva odznaky a jeden si přpíchnout někam k volantu, aby to bylo vidět.
premvadasz
Zigi9, Dede ked mate zaujem o tetovacku nie je problem vybavim a ked sa bude jednad o logo LZ aj sponzora urcite najdem, budete to mat zadara! PS:odznak by si urcite objednalo par ludi
HUMMER
Ja som aj za odznak aj za nálepku na vozidlo...
jagdterrier10
ten odznak je perfektny napad :) len nech nebude nejaky zbytocne velky a tazky lebo mi bude tahat klobuk do strany :) nieco take ako 2 eurovka by seklo perfektne
dede
Ja som za tetovačku... na ľubovoľnú časť tela alebo orgán...
Jelsovec
nálepku, jednoznačne. vedľa McDrive Club
bracho
myslim ze jeden cas vyrabal odznaky alebo nechal vyrobit "lovectony" je to sice v cechavh ale mozno by dokazal poradit...
Ondrik
som tiež za odznak
VanFCR
mne sa napad s odznakom paci, ved ked mozeme mat na klobuku odznaky zvery, ci kyn.glubov plemien co chovame a ine ozdobky, tak jeden odznak lovu zdar tam zapadne a zaroven je to pekne spoznavacie znamenie na akciach, aj tak vacsina polovnikov na polovnicke akcie chodi v klobuku, nie?
admin
Zigi9 a durko :-D ale nooo :(
nemcekma
alebo pionierske šatky??? :-) :-)
Zigi9
a co takhle tetování na čelo :-):-)
admin
Ak by ste chceli nalepku na auto, napiste mi rozmery, pocet kusov, farbu, ci chcete len text LovuZdar.sk alebo cele logo do posty.
vlciaskala
aj ja chcem nalepku
admin
hunter2 nálepky na pár áut už vyrobené boli, len nebolo to medializované - to bolo skôr tak súkromne cez poštu vybavované. To ma ani len nenapadlo, že by ste si niekto chceli dať nálepku na auto ;-) ale našlo sa už zopár ľudí čo ma ohľadom nálepiek na auto kontaktovalo. Mňa to veľmi teší! Ďakujem vám!
operak
Nápad sa mi veľmi páči...
hunter2
odznak a ku tomu nálepku na auto. niečo ako SK-čko.Nálepky nie sú problém len treba logo.
admin
pavelb - No ak by bol záujem je potrebné nájsť toho kto ich bude vyrábať. Každý by chcel lacno a kvalitne, nájdeme? :) Ak máte tipy kto by to mohol vyrábať, napíšte mi prosím do pošty. Ďakujem.
kopoviar17
dobry napad celkom
pavelb
súhlasím, len ako ďalej?
martajs
Dobrý nápad
tito81
v BA na autobuske robia odznaky dnes som ich akurat kukal.......... napad fajn
Zobrazené 41-66 z 66

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.