spytaj sa jozefa, ako fungoval tracker a potom si sprav usudok. S Jozefom sme boli na spolocnej polovacke v Krasnej Vsi. Tu som spravil link z tej nahanky:
odkaz Mal som 5 obojkov. 2 som zavesil na jazveciky a 3 na kopovy. ked som videl tu jednu lajku, tak som lutoval, ze som uz ovesal tych jazvecikov. Hned na zaciatku 9:04 sme vyplasili vysoku a 2 kopovy sa pekne otocili a bezali za tou vysokov 4km cez 3 reviry. stale sme ich mali na telefone, len sme kontrolovali ci sa vracaju a ci sa im nieco nestalo, lebo uz boli pomerne blizko susedneho mesta. Neviem, ci by som mal kludny pocit, keby som mal poslednu poziciu co je 2 hodiny stara a pes lezal niekde zraneny. Este by ostavalo len odist z polovacky a zacat hladat tie potvory. Neskor sa vratili skoro na spat a zasli do susednej dediny. ostatne jazveciky a treti kopov sa drzali nedaleko pohonu. presli sme po hrebeni kopca a stale som mal prehlad kde je druha skupina, co isla spodom na druhej strane kopca. Ta lajka samozrejme zdrhla a ten co ju mal premeskal perfekntu kapusnicu, lebo ju musel hladat. Navyse, ked ides na spolocnu polovacku, alebo s kamaratmi alebo otcom, tak nemusis mat 2 astra, ale staci ked maju oni smartphone a vidia aj oni, co sa sa presne deje a mozu hned zasiahnut. Vidite sa aj navzajom, co si myslim, ze je neporovnatelna vyhoda a ja si to neviem predstavit bez toho. body si oznacit mozes a hned aj zdielat so skupinou, takze nie si sam, co tom vie. nedavno mi volal znamy z ciech, ked nemohol najst psa, lebo mu zase ten lacny tablet vypadol. Kedze mal jeden obojok v aute, tak som ho presne mohol navigovat ku druhemu psovi a bol som na slovensku. Tie vzdialenosti co si uviedol, su mi dost zname aj ked tych 1,5km si musel byt skor na konci.