Zdochol na predávkovanie,hodnotia niečo bez hodnoty. Môžu si to vycapiť ku vchodu tej zvernice,ako memento. Vypadá to ako opálené letlampou .otras aj tá farba.
Mama mia, prečo toľké drahoty?Prezraď aspoň miesto ulovenia.Ď. ◄ reagovať
Ricardo8, nehnevaj sa, nemôžem o tom viacej povedať... som zaviazaný sľubom. A u mňa slovo robí chlapa, takže... ◄ reagovať
Ricik, odkiaľ máš to foto ? To je ten jeleň, na ktorého som sa pýtal. Je to pecka, že ? Držal si ho ? Vraj má 14 kg. Je to pravda ? ◄ reagovať
A co si ty novy partizan!A komunizmus uz tiez davno padol tak preco tie drahoty? ◄ reagovať
Musíme čakať. Sorry viac povedať nemôžem. Trpezlivosť ruže prináša...v tomto prípade prinesie nový slovenský rekord ! ◄ reagovať
ricik tak ked mas foto tak daj viac info!Vsetci to chceme vediet! ◄ reagovať
pridal som tú fotku do kategórie trofeje. No čo vy nato, skeptici ? :) ◄ reagovať
prepáč Ricik, aj ostatní priatelia, chcel som napísať v predbežnom bodovaní...ospravedlňujem sa. ◄ reagovať
AHOJTE.Neviem, kde ten jeleň bol strelený.Ale určite na Sk. Mám tie fotky na telefóne ale majú 6 Mb a nedajú sa mi sem poslať, lebo mi píše, že max. je 2 Mb. Ak viete niekto ako ich odoslať na túto stránku do fotografií, tak poraďte. Ďakujem. Ahojte. ◄ reagovať
Ricik, skús nám ešte prezradiť odkiaľ ten jeleň bol.Ak to vieš. ◄ reagovať
Take zbytocne natahovanie ako na superstar!!!Dufam ze to bude aspon pravda! ◄ reagovať
ricik- dá sa to niekde pozrieť ?,alebo zatial len pre vyvolených ? ◄ reagovať
Páni, dnes som videl fotky tohto jeleňa, poviem Vám, je sa na čo tešiť... ◄ reagovať
ok..ja len ze ze sa mi tak zdal..lae potom som tiez zistil ze podla opisu nesedi ◄ reagovať
Yasi, ak myslíš toho čo je opretý o strom tak podľa popisu to vôbec nie je on. ◄ reagovať
na PID v albume chasse je trofej z jelena...ale asi to nie je ono ◄ reagovať
"dvojitý očák", "trojitý operák", znie to exoticky, ale nic nie je nemozne. Zatial som zdrzanlivy :-) ◄ reagovať
Kde ste ho videli?V ktorej oblasti,pohorí alebo revíri bol ulovený?Vďaka. ◄ reagovať
Je to nepravidelný 26torák, dvojité očáky, trojitý operák, hmota, hrúbka....síce trošku užší v rozpätí, ale vzhľadovo celkom pekný. ◄ reagovať
Zatial žiadna správa o takomto jeleňovi nie je známa. Skúšal som aj na iných poľovníckych stránkach, ale nikto sa k tomu nevyjadril,že by to bola pravda. Autor príspevku nech dá podrobnejšie informácie. ◄ reagovať
Stavajuci rekord ma hodnotu 249.30 bodov a svetovy 273.6, ak je to pravda na svetovom rebricku by sa mal pohybovat od 10 do 15 miesta, ale celkovo o tom pochybujem. Pokial to nie je oficialne...No ved uvidime. ◄ reagovať
Skus ty povedat co o tom vies. Odkial to mas?? Niekde si to musel pocut :-) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.