Edu 26.9.2010 o 19:48
Lubenko dúfam ,že si oslovil klub fotografov prírody nie len tých čo sa urazili keď som im niečo poradil ??? Rehooooot Lebo jeden nemenovaný člen sa stááááášne urazil keď som mu napísal ,že vidlochvosta wildlife na vršatci v januari asi sotva sfotil a ešte na byline na ktorú by si nikdy opakujem nikdy nesadol :-DD .Ani nemohol lebo mal nenafúkané banánové krídla :-DD ! Mňa zarazilo ,že to bol kňaz ,ktorý takto klamal . Všetci si tam svorne žili chválili si neraz nepodarky a plácali sa po ramenách . Kritika sa ťažko počúva . Ja som už nejaké fotoservre prešiel a nejdnu súťaž vo fotografii i vyhral a nie len Slovenskú :-DD zhodou náhod aj v súťažiach na ktorých som sa zúčastnil v klube fotografov prírody .Vlastne som uspel v každej do ktorej som sa v klube zapojil :-DD Žial v klube sa nehodnotí fotografia ale to kto je s kým kamarát a kto viacej bucha všetkých po pleci aký sú dobrí a konštruktívna kritika fotografie sa už nenosí vôbec :-DD Hahaha nuž ja som tam prestal chodiť lebo ako si povedal naozaj to nemá zmysel !!! Kto sa chce vo fotografii zlepšiť mal by prezentovať fotografiu na fotoservroch v klube fotografov prírody sa nikdy nedozvie či je na fotke chyba alebo čo treba robiť v budúcnosti lepšie . Samozrejme v klube sú aj výborný fotografovovia to by som klamal keby som povedal že nie . Iba že po smrti Mira Zumríka nevidím nejako zmysel pre čo by som tam mal publikovať fotografiu . Posledná fotografia mi postúpila do švajčiarska čo sa dialo ďalej nebudem komentovať . Jeleňa ktorého si vybralo do loga SPZ môjho odnegoval klub hahaha že majú lepšieho :-DD Respektíve ani nemali len mali od vhodnejšieho autora. Nuž keď majú nech dajú :-DD
Lubenko keď Ti stačí to ,že Ti iný zavidia je to tvoja vec . Len aby závisť neprešla do nenávisti na to si daj bacha aj to sa stáva .