Prečítal som si diskusiu a nechápem, že admin (ak to tu nejaký sleduje) borza222 ešte nezablokoval, vám ostatným radím skúsiť hľadať objektívnejšie názory, len z okraja čo sa týka veľkosti Spromise - ak väčšiu borza nepozná tak ich ešte v rukách veľa nedržal alebo zámerne klame, za druhé pracujem v obchode, kde sme predali za posledné tri roky viac ako 1000 fotopascí Welltar 7310 okrem bežným zákazníkom aj firmám a štátnym inštitúciám a neriešili sme ani jeden prípad odídenej základnej dosky ako píše borza, práve naopak Welltar sú jedny s najmenším počtom reklamácií so všetkých, a predáme denne niekoľko fotopascí rôznych značiek takže viem porovnávať, preto som názoru, že borza ako majiteľ obchodu si tu tlačí len svoje fotopasce respektíve fotopasce, na ktorých najviac zarobí a preto takýto názor nemá v nezávislej diskusií čo robiť, odporúčam sa obrátiť na obchody, ktoré ponúkajú široký sortiment a je im v podstate jedno, akú fotopascu si vyberiete a preto vám poradia objektívne, takých obchodov je na Slovensku niekoľko, toľko môj názor, prikladám ešte fotku s pár fotopascami pre porovnanie tej veľkosti, z ľava do prava (snažil som sa od najväčšej po najmenšiu) sú to tieto fotopasce: Moultrie Panoramic | Moultrie A5 gen. 2 | Spromise | UO Vision 572 | Spider X7 | Acorn 6210 | Acorn 5310 | Welltar 7310 | Spider X3 ako je vidieť okrem tej úplne najmenšej rozdiel vo veľkosti nie je nejak dramatický