Zdravim všetkych nadčencov prirody potreboval by som znova poradiť ohladom fotopasce ma služiť jednak na monitorovanie polovnickych zariadeni ale určiťe aj na zaznamenavanie zvery či už na vnadiskach alebo pri krmelcoch cena do ktorej by som sa rad zmestil je 300eur. Dakujem za každu užitočnu radu
Obchodnikom sa jedna o zisk do vlastnej kapsy a tak vymaslaju a vymyslaju a vymyslaju...
Pozdravujem. Vedel by mi niekto poradiť s nastavením fotopasce SUNTEK HC 801 M? Neviem nastaviť odosielanie foto pomocou e-mailu. Ďakujem ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od admin, 28.1.2020 o 13:22 :
Ano samozrejme ze je vypnute....uz som ju poslal do servisu... ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od mirek68, 19.1.2020 o 1:10 :
SIM karta je bez PIN kodu? Ak nie, je potrebne vlozit ju do mobilu a zrusit ochranu SIM cez PIN. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od mirek68, 25.1.2020 o 16:20 :
Spromise s328 ◄ reagovať
Zdravím mate niekto skusenosti s touto fotopascou?Fotopasca SPYPOINT LINK dakujem....nazory nejake rady ohladom najlacnesich mmskovych fotopasci s kvalitnou snimkou a co sa nekazi? ◄ reagovať
Zdravím mam problem s fotopascou UM 595 3G chcem aby chodili fotky na gmail spravil som vsetko zadal hesla ucty som si prekontroloval kreditu na 2 mesiace no stale napiše sít obsazena....neviem proste skusal som vsetky navody a nezabera nic???? dakujem za odpovede vopred ◄ reagovať
Orange....šikovná voľba za 1 euro....neobmedzené MMS,,,,ale paušal mesačný na mobil musí byť min.20 euro....a máš pokoj ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od mirek68, 7.8.2019 o 15:01 :
aktualne vyhodne asi ziadny, zistoval som to nedavno, najlacnejsie pausaly zacinaju na cca 10€.Predajca mi odporucil,ze mozno by blo vhodne dat len kartu s kreditom, mms stoji 0,06€,ze ak mi posle fotopasca 100 fotiek za mesiac,tak som na 6€, ked som mu vysvetlil,ze mi chodi 70-80 mms za vecer,stichol. Aktualne najvyhodnejsie mi pride ponuka O2 na 1GB dat/mesiac za 5€. Problem je v tom,ze by nechodili zabery v mms,ale v maily