Lowec uf smekam sa,myslel som,ze mas len nejaku bezne modely,ty to mas fakt premakane:) Este mi prezrad ako ten GPS/VF modul zisti,ze ho "ukradli".Ak to ma periodicky hlasit polohu,tak tie tvoje baterky v pasci dlho nevydrzia:) No si si isty o tych 12km?Vies aky vykon na to asi potrebujes,specialne v horach?Vies,ze to niekedy moze byt 12km a niekedy 1km,vies nieco o teorii radioveho sirenia v zavislosti od vlnovej dlzky,ako zavisi silne od podmienok o vyzarovacom diagrame/ziskovosti anten atd?
Prepac chcem ti len zvesit ruzove okuliare,aby si od toho neocakaval zazraky,ja nieco o VF viem:) a je mi jasne,ze zo zabudovaneho vysielaca vo fotopasci nemozes principialne vela vytlacit.Setris baterie,vykon znamena odber a ked ti to zdochne kvoli vybitiu tak je to cele nanic.
Dalsia otazka je na akom pasme funguje ten tvoj slavny vysielac,tych frekvencii s generalnym povolenim neni vela a ak to vozis z ameriky s FCC licenciami a vysiela to tam kde nema tak si koledujes od pruser z TU SR:)
No chces vidiet ako ti zvesim tu tvoju fotopascu,bez toho aby si o tom nevedel a ako ti ju prinesiem pred dvere ak mi poskytnes zakladne info:) Recept nebudem zo zrejmych dovodov prezradzat,len som tym chcel poukazat,ze miera ochrany pasce je len to schopnosti "zlodeja",ak sa do toho vyzna,tak ti ju sikovne ukradne.Nebudem ti vysvetlovat ako sa da kamera zistit,aj ked je pod kamuflom.Na vsetko je specialna protitechnika:)
Dalsia otazka,ty si zrejma na planine okolo BA,kde mas vsade signal.Skus GSM prenos-zabezpecenie riesit niekde v hlbokych dolinach Velkej Fatry.Tam mas aj 10km ziadny signal,cize si ani neskrtnes.
Posledna otazka,kolko stoji takato super fotopasca s ochranou voci sabotazi?Pochybujem za pod 300 euro.