bodo - sorry, ešte raz - možno máš pravdu aj s tou čínou, ale nedá mi - výsledky poznáš z reálnych skúseností, z reálneho testovania alebo si to len myslíš, lebo čína?
aby si vedel - tak pred tromi rokmi by som vedome z číny nekúpil ani gumennú loptičku; odvtedy som sa už niekoľkokrát presvedčil, že v číne sa robia minimálne komponenty ale niekedy aj celá montáž niektorých technických zariadení renomovaných svetových výrobcov; navyše aj pod made in china robia v niektorých veciach kvalitné a reklamovateľné výrobky...
delta optical možno robí niečo v číne, tie lacnejšie rady, ale titanium je vraj japan; titanium ponúka tvarovo a parametrami skoro zhodné puškohľady s DD-optics a tí majú 30 ročnú záruku a kompletáž v nemecku, veľmi solídna kvalita; skôr to vidím tak, že majú spoločného pôvodcu v mieste obstarania komponentov a nižšia kjvalita ide na lacnejšie titanium, ale to je len moja špekulácia; nasvedčuje tomu tá priveľká podobnosť, akurát titanium je o dobrú tretinu lacnejší a záruka krátka; ak poznáš fakty, sem s nimi, alebo potom jasne napíš, že ide o tvoj názor