:-))))))
dusab, nemal by si zovšeobecňovať to polovzdelanectvo aj na ostatných, ešte sa môžu uraziť. Ja nezvyknem pichať do ľudí, ktorí nie sú osobní voči mne. Pri tvojom úplnom vzdelaní si isto hneď pochopil, že to sa netýka verejne publikovaných technických a faktických bludov (napr. Dr. Hanák).
Ak ty vieš, že v takejto zbrani zámky nie sú na zamykanie, tak mi tu potom nepodsúvaj sprostým demagogickým štýlom, aby som dokladal niečo, čo som nikdy netvrdil. Čo som o zamykaní tvrdil, to som aj námatkovo hneď doložil, dá sa aj viac.
Mojim nickom sa zapodievať nemusíš. Na knihu mi je ľúto času a článkov mi už zopár v časopisoch vyšlo. Tebe tiež? Okrem “planého” teoretizovania sa venujem aj praktickému puškárstvu. Momentálne sa zapodievam letovaním mechanických mieridiel na dvojhlavňový zväzok, ktorý som vyrobil. Vieš na akú baskulu? Brnenskú. Keby som sa nevenoval tebe, už som to možno mohol mať.
A ešte k teoretizovaniu a rátaniu uzamknutí: Ak budeme ignorovať terminologické a metodické pravidlá, za chvíľu si nemusíme rozumieť a budeme si tu trepať piate cez deviate ako v Babylone.
Uzavrime to tak, že tvoje vzdelanie je úplné a máš doma fasa zázračnú pušku, ktorú nehaním ani ja. Už som to tu písal, ale zopakujem to pre istotu ešte raz, pokladám ju za jednu z tých lepších, len zas ničím extra výnimočnú. Možno by som si ju zadovážil, keby som si richtoval zbraň do trópov. Ak je niečim výnimočná, tak len tým, že tak zázračný výrobok výrobcovi skapal, kým tie menej dokonalé veci robiť neprestal. Aspoň na nejaký čas. V tom ho asi nikto za porušenie patetntov nenaháňal.
Tsc, tsc….. Človeku je dosť jasné, že na čo zdochýňajú kozy. Staroba, choroby a pod. Kozlice asi umierajú na svoju zázračnosť.
Všetko dobré, take it easy.