OK chlapci, ostaňte pri svojom presvedčení
mojou výhodou aj nevýhodou zároveň je, že to čo tvrdím nie sú moje názory, ale fakty, ktoré poznám "z prvej ruky"
lesníkom som do ziskuchtivých nikdy nenadával a ani by som si to nedovolil, som skoro jeden z nich; ale bohužiaľ je objektívna pravda, že potrebujú robiť trebárs aj zbytočnú robotu, aby udržali aspoň súčasnú zamestnanosť a dôvod na svoju existenciu; neodsudzujem ich zato, je to legitímny počin a má logiku, akurát že my všetci máme uveriť v iné dôvody, ako sú skutočné;
áno, nemuseli by sa hrať na pestovanie lesa a pre budúcnosť by urobili viac, keby sa viac prizerali, čo príroda dokáže, potom by to ešte zaznamenali a možnoi ďalšie generácie by vďaka tomu nemohli zavádzať verejnosť (že sa robí výskum, viem, len mohol byť na väčších a reprezentatívnejších plochách a tam mohli lesníci urobiť ozaj kopec užitočnej a prospešnej práce)
nepáči sa mi, že ma opakovanými neobjektívnymi tvrdeniami nevdojak tlačíte do polohy, ktorú zastávajú vlkári; ja som hneď v začiatkoch uviedol niekoľko dôvodov, prečo sa prikláňam k likvidácii vetrovej kalamity; no nemôžem sa neozvať keď niekto stále točí demagógiu; radšej končím s touto nikam nevedúcou debatou, ale neľutujem, že som tu napísal aspoň to, čo som zverejniť mohol
osobne len ľutujem tých, čo naozaj uverili účelovým a demagogickým tvrdeniam o kauze a tých, čo zo seba dokonca nechali urobiť nástroj na presadzovanie tejto veľkej lži
a ozaj, nejak som nedostal odpovede nato, prečo lesníci nerobili tie opatrenia, ktoré mali možnosť robiť bez obmedzenia; ale nečakám odpoveď , viem prečo
čaute