dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Recept na JAGEREK - diskusia

autor: sniper100
pridané: 28.1.2010 12:53
zobrazení: 35 516
hlasov: 0
Ahojte, dajte niekto recept na dobrý jagerek, vaše finty a skúsenosti, všade o tom čítam a počúvam, no môj jediný pokus nebol nič moc (varil som to bez receptu, len tak podľa seba) a pritom ostatné čo uvarím sa dá vcelku aj jesť...:o) Ďakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 41-80 z 108
Edu
Miro neviem bol to levec 40 potom green korektor potom aaa potom aaa1 potom aaa2 potom aaa3 potom aaa4 teraz tu máme zeleného špimpanza . Prečo ??? Neviem nie som psychológ ani psychiater . Vôbec netuším aké posolstvo chce tento nick zanechať poľovníkom to sa musí vyjadriť on sám . Osobne ho aj trocha ľutujem .
miro65
to čo za debila ..aj toto chodí po zemi??
Edu
...........
zelenySimpanz
Co?
Ste lovcoch štyrycec neznam ani korechtoroch.
To co aaa?
sniper100
Green korektor si zas našiel nový nick po tých všetkých aaa a lovec 40 a pod???
zelenySimpanz
Ocuvaj me Lesnica.
Ja ce mam radsi.
Za dvoch vrecoch pandurok ce vymenim.
posed33
: ))))))))))) nemusia mozu si kupit umelu : )))))))))))
lesnica1
ty klamár a vraj ma máš rád. za jedno zarezané prasa by si ma vymenil? a čo majú vravieť ženy? kvôli jednej klobáse aby chovali celú sviňu :-))
posed33
EDU ja ho zarezem a ty ho ukradnes a snajperovi nechame evicku a u teba na dvore si urobime mejdan : ))
sniper100
No nič, idem ja spať, ráno som napísaný do revíru.... brú noc kucharikom:o)
sniper100
A to sa ako pije???...:o)
lesnica1
aj ja, aj ja, aj ja...aj mna berte...zase by ste ma ukrátili o niečo takéto pre mňa zaujímavé? hadi!
Edu
sniper 100 ja ti to bezplatne spracujem !
posed33
NOZIK NA TO PRASA : ))))))))ň
sniper100
A čo donesieš do partie ako pristupne???...:o)
posed33
SNIPER100 ano tak posielam ti tel.cislo : ))
posed33
vsetci by ste len zrali : )) a v afrike chodia deti z nafuknutim bruchom : ((
sniper100
Ja bývam na dedine ale do práce dochádzam 45 km tak na to niet cas ale uvazujem, ze pred velkou nocou kúpim zivé prasa, zvolám partiu a bude zážitok po 10 rokoch...
lesnica1
joooj, domáce zabíjačky- to bolo niečo. Najlepšie dni v roku, najkrajšie spomienky z detstva, najlepšie jedlo...paráda. To by som ešte chcela zažiť, ale kde tu v tomto prašivom meste?
sniper100
My sme ladviny dávali do tlacenky, uz mi chybaju tie domace zakáľačky so všetkym čo k tomu patrí, dobrá partia, hriatô, pečienka a pod...
Edu
Pri domacej zakálačke je ladvina vybraná z mastného ovaru naj pochúťka !!! Kedže ja som chlap z dediny velmi dobre to poznám ako a kolko krát do roka je zakálačka .
lesnica1
mňa by si zbytočne prosil
posed33
ked to poviem tak evicka sa nam nevida : ))) boze ja som to asi prezradil : ((
sniper100
Aj ja , tak Evicka, nedaj sa prosiť....
lesnica1
však na čo iné by si mohol myslieť...
posed33
ja som myslel len na to varenie : ))
sniper100
Ale sak my niesme na komoditnej burze...:o)))
lesnica1
tyyyyy- MILOŠ!!!!! dobrý buď! mlčať je zlato
sniper100
Pozerám, ze to zas sa toci v inu stranu jak varenie...
posed33
SNIPER 100 ja by som mohol povedat za evicku ale pocitam ze uz by so mnou neprehovorila : ))))))))))))
sniper100
A to pritom miesanina z vnutornosti....jaka fajnotka...
posed33
ja som osobne myslel ze to je niaka miesanina chlastu : ((
sniper100
Lesnica daj aj ty nieco z kulinarskych tajomstiev....
sniper100
Konecne uprimnost....co to, co to????...:o)))
lesnica1
čo teraz klameš?!?!?!?!?!?!?!? sa priznaj, že si jagteriéra zjedol celého
posed33
ja vam poviem pravdu ja som ani nevedel co je to : (( preto som si vymyslel ten recept z jagterierov : ))
sniper100
Heee Edu ty si betar... a ladviny ani ja nepouzivam... i ked z mladeho kusa by ani nemuseli vadit
Edu
je lepšie si vymeniť názor takto ako v rubrike recepty tam som sa dočítal totál bludy !!!
Edu
samozrejme srnčí je tiež výborný tam doporučím k cibulke i slaninku. ladviny zahoď . Iba srdce a pečen. môže byt aj kusok mäsa dobe je dusit v tlakovom hrnci .potom zmeniť na klasu.
FLATretriver
jedli ste jegerek s rujného daniela,,, pochutka,,,!! hehe
Zobrazené 41-80 z 108

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.