No aj cez deltu titanium sa mi dobre pozerá, ale nechcel som ju, nakoľko je ten puskohlad veľmi dlhý. Leupold vx-r 3-9x50 je kratši a pre mňa vhodnejší. A okrem toho leupold má výborné riešený osvetlený bod, ktorý na najnižšej úrovni absolútne neoslepuje a je ozaj maly. Ďalšie plus je, ze keď ho nechám zapnutý a opriem gulovnicu, tak po piatich minútach sa sám vypne a keď zbraňou pohnem, tak sa okamžite sám zapne. Čiže sa netreba báť vybitej batérie. Mne osobne nevyhovuje zapínanie bodu otáčania kolieska. Leupold má tlačítko. Dnešné optiky majú veľmi dobre sklá,myslím z bežnej strednej triedy, ako napr. meopta, delta, leupold, vixen a podobne takže sa netreba báť, že v optike nic neuvidím. Skôr by som sa obaval mechaniky, aby mi optika držala nastrel. A leupold má legendárnu mechaniku, preto som si ho aj vybral. Nahovno mi je aj najsvetelnjsia a najkontrastnejsia optika, keď mi nedrží nastrel a neverím puškohľadu. Je to nekonečná debata. Každý má iné oči a najlepšie je optiku vyskúšať.