ray20
Belson, 12.11.2009 o 8:23 Brokovnice nie sú predmetom môjho záujmu a to málo, čo mám nastrieľané, je v kalibri 12. Vie mi niekto zdôvodniť, prečo by mala dvacina kopať viac než 12-ka? Ale prosím odborne, bez tu obvyklých táranín... Ďakujem. ◄ reagovať
ray20, 12.11.2009 o 7:53 dvanastku mam kto to ma vlacit take hebedo dlhe rury ako ropovody dvacinka je fajn mne kopanie nevadi na tu jednu ranu diviackovi za usko alebo na lisku to vydrzim :) ◄ reagovať
ray20, 6.11.2009 o 14:08 slovros je ten rusak na namesti ? u toho mam night vison objednane pytal som sa ho teraz ma len dvanastku na predaj :( vdaka za pomoc aj tak ◄ reagovať
mirosz, 6.11.2009 o 13:28 skus slovros z B.B. mal este nieco z bajkalok 20/76ak ti to postacuje cca 155 EUR ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.