ray20
Belson, 13.11.2009 o 21:40 Blaser, radšej už nerozmýšľaj nad ničím, aspoň ťa nebude bolieť medzi ušami (a u teba to vyzerá na fest silné bolesti).
lesnica má pravdu, tie tvoje pakoviny ma už nebavia, sranda končí. Dopi...dovi...dopo... od fyzika malzenickeho :-D ◄ reagovať
lesnica1, 13.11.2009 o 21:16 ale tak chlapci, ešte vás to baví? čítam celú túto diskusiu. Začalo to v podstate mojím príspevkom s domnienkou, že 20/76 bude asi kopať viac ako 12-ka. Tak dík za vaše zapálenie k tejto téme. Stačila by mi jednoduchá odpoved: áno/nie a možno dáke zdôvodnenie. Ale vy sa hádate ako malí chlapci. Okrem toho by tiež nezaškodilo trochu slušnosti. Nech si to vezmú k srdcu tí, ktorí chcú alebo pokračujte dalej...aj tak to nikam nespeje ◄ reagovať
Blaser300VM, 13.11.2009 o 21:08 Vies, ze sa vobec nedivim, ze sa tym neuzivis napriek dvom skolam a vybavenej dielni? Asi to nebol dobry napad. Len tak mimochodom, je uz dost pokrocila doba, kamos este vyhrava alebo uz len remizuje suboj s alkoholom? Zavolaj mu zajtra okolo obeda. Zatial porozmyslam kolkym zavolam ja. :o)))) Uzasny argument. Maj sa. ◄ reagovať
rys2, 13.11.2009 o 21:00 Súhlas, aspoň z praxe potvrdzujem. Vďaka Belson za obšírnejší výklad, zas som sa čomusi z teórie priučil. ◄ reagovať
Belson, 13.11.2009 o 20:37 Nasledovné riadky sú určené pre tých, ktorým sa fyzikálne formulácie zdajú nezáživné a komplikované a zrozumiteľnejší im je poznatok z praxe:
Zavolal som dnes kamaráta - puškára (nie, nie je to Krutý), ktorý má toho dosť nastrieľané v obidvoch kalibroch. Na otázku (čestné, že neutrálne položenú) odpovedal jednoznačne, že menej kope 20-ka. Zdôraznil, že to vtedy, ak je reč o podobných zbraniach. Neplatí to pri porovnaní napríklad jednotky 20/76 a kozlice 12/70, čo je len samozrejmé. ◄ reagovať
Belson, 13.11.2009 o 20:27 Nekonečný seriál typu jožko pletko, čo poplietol všetko.
Zase si vedľa, ja sa puškárstvom vôbec neživím a nielen arogantnému a obmedzenému Pletkovi, ale NIKOMU nehrozí, že by som mu vynukoval nejaké práce tohto typu (napriek tomu, že mám príslušnú koncesiu, dve puškárske školy a celkom slušne vybavenú dielňu). Len mi tých zákazníkov odháňaj naďalej, budem ti vďačný.
Už by bolo načim aj prestať, lebo trapošíš čím ďalej tým viac... Alebo však tresni ešte niečo, nech je sranda. Niečo z balistiky či fyziky by sa už nenašlo? :-)))))