Findula,podla tvojej logiky su potom dobre vsetky rad radom - Tactical,Tasco,Edenberg a ja neviem este pod akymi synonymami sa to predava. Ze su to nejreklamovanejsie a najporuchovejsie produkty ti zrejme nevadi. Hlavne ze je na tom napis Ceska zbrojovka. Mal som Edenberg 3-12x50 ako prvy puskohlad,tiez kupovany s umyslom "to staci".Ano,stacilo na vyhodenie penazi. Nastrel drzal,tak asi 10cm na 100m.Predal som ho dalsiemu,ktoremu podobne "drzi nastrel". A malo to super obraz,cez den tak do 100 metrov. Je to atrapa,nie puskohlad. X-stokrat som niekomu pomahal nastrelit na strelnici u nas podobne zazraky,tak o nich cosi viem.Nie jeden,ani desat,ani padesiat,ale trosku viac kusov. Musim pochvalit marketing tych,co to predavaju-ludi zblbli slusne. Ked sa k tomu este prida nejaky vlastnik,co z toho pusti par ran a nebolo treba dohladavat,tak dokonaly produkt je na svete - super pomer cena/vykon.
Ze je to smejd,na tom nezmeni nic ani par "spokojnych" uzivatelov.V Cine robia uz aj kopie Leupolda 3,5-10x50,to este len bude bomba,ked sa to sem zacne vozit. :-))))
Nic osobne,ale je to tak.