dnes je štvrtok,  19. marec 2026,  meniny má Jozef,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:53,  dnes západ slnka: 17:54
termovizia nocpix
ODIMON

Mate niekto skusenost s FUJIFILM FINEPIX S8100FD - diskusia

autor: toreto-999
pridané: 22.5.2009 23:57
zobrazení: 1 713
hlasov: 0
...ak ano poradte ci si ho mam kupitalebo porozmislat o nieakom inom....chcem s nim fotit lesnu zver

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
toreto-999
Edu ....aha no tak skusim sa s tym pobavit diki
Edu
Toreto samozrejme podexponovanie a preexponovanie sa dá nastaviť . Neviem čím to je spôsobené to by som musel vidieť a prečítať si exif potom by som snaď poradil. Môže to byť zlá expozícia ,dlhý čas,vysoké iso,vyváženie bielej,tvrdé svetlo a mnoho iných faktorov ,ktoré to môžu spôsobiť.
toreto-999
Edu...dakujem za radi ......a este ked mozem nevies nahodov preco ked fotim lesnu zver mi robi take svetle fotky to mozem neako nastavit alebo je to fotakom ?
Edu
Ja som dlho fotil minoltou Z 3 maličký 4 mpix compactík .
Pozri sem :
odkaz /> odkaz /> odkaz /> odkaz /> odkaz /> odkaz /> Fotka je hlavne o svetle !
Edu
Podľa mňa je toto jeden z najlepších zoom compactov na trhu
odkaz /> Potom nastupuje už len rada G
odkaz /> to je však uplne iná cenová kategoria.
U profi fotografie existujú iba dve značky na trhu to je Canon a Nikon . Canon má však výraznú prevahu . Poznám veľa ľudí ktorí prešli s Nikona na Canon . Lebo proste Nikon nemá sklá pre fotenie prírody. Jeden z nich je i Ivan Godál tu na lovu zdar nick Godi . Takže Canon hrá roky prvé husle v digitálnych zrkadlovkách ako i comapctoch a profi triede L skiel . Takže žiadne fuji,olympusi,pentaxi,sony,panasonic atd . Kúp si Canon to je moja rada !!! Či teraz comact alebo časom zrkadlo .
leviesrdce
No ako funguje ten Olymp? Si s ním spokojný?
toreto-999
aha no uz som kupil olympus ......na zrkadlovku som nemal peniaze casom ked nasetrim tak mozno by som kupil zrkadlovku
leviesrdce
Vidím že máš Olympus SP. Myslím že to je skoro to isté!! Radšej rozmýšľaj nad zrkadlovkou. Myslím si že aj tá najslabšia bude lepšia ako nejaký kompakt.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.