dnes je utorok,  26. máj 2026,  meniny má Dušan,  spln: 31. máj 2026,  dnes východ slnka: 04:57,  dnes západ slnka: 20:29
termovizia nocpix
ODIMON

Nový dizajn webu LovuZdar.sk 2026 - diskusia

autor: admin
pridané: 8.3.2026 20:34
zobrazení: 3 868
hlasov: 2
Milí LovuZdar.sk používatelia, spustili sme nový, modernejší a prehľadnejší dizajn portálu. Cieľom tejto veľkej úpravy je zlepšiť rýchlosť, čitateľnosť a pohodlie pri používaní stránky na počítači aj mobile. Je nám jasné, že chvíľu potrvá, kým si zvyknete, kde sa čo nachádza, a že niektoré časti môžu pôsobiť inak, než ste boli roky zvyknutí. Niektoré sekcie zatiaľ nie sú sprístupnené — dolaďujeme ich a spustíme ich hneď, ako budú pripravené. Ak pri používaní narazíte na chybu, niečo sa vám nezobrazuje správne, alebo sa chcete vyjadriť, či sa vám nový vzhľad páči alebo nie, napíšte nám prosím do tejto diskusie. Vaša spätná väzba nám pomáha všetko doladiť. Ďakujeme za trpezlivosť, podporu a nápady. LovuZdar.sk robíme pre vás — a s vami.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

admin
Prijali by ste možnosť, aby si každý zapol aká verzia dizajnu sa mu má zobraziť? Či stará alebo nová?
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 1-40 z 45
Brut
Spravte konečne aj to pridavanie videa.
Ondrik
Reakcia na príspevok od admin, 24.5.2026 o 12:46
Super. Už som si aj prepol na starú verziu. Dik.
admin
Dorobil som možnosť výberu zobrazenia verzie dizajnu. Každému prihlásenému by sa mala táto možnosť zobraziť nad obsahom stránky a vyberiete si, či chcete nový dizajn alebo starý dizajn. Neprihláseným/neregistrovaným sa bude zobrazovať nový dizajn. Ak by ste narazili náhodou v starom dizajne na niečo, čo nefunguje, napíšte mi prosím do pošty (na login admin). Ak by ste sa časom rozhodli pre zmenu zobrazenia, vždy máte možnosť prepnúť si zobrazenie dizajnu - túto možnosť nájdete v ponuke menu používateľa (na webe v používateľskom menu vpravo / na mobile po zobrazení tohto menu na ikonu používateľa). Ďakujem.
kulti
Jednoznačne by som volil staršiu verziu,bola viac otvorená,prehľadnejšia. Tu pri novej verzii treba akoby viac preklikávať, všetko je akoby skryté a potom pôsobí menej pohotové-hovorím o verzii v mobile. Ale to je môj názor, sto ľudí-sto chutí. Lovu zdar!
Ondrik
Reakcia na príspevok od admin, 12.5.2026 21:27
Nazdar. To by bolo super!!! Nechcem nijako dehonestovať prácu, ktorá bola vynaložená na nový dizajn, ale ja si nemôžem pomôcť, mne to proste nesedí.
spanik
Reakcia na príspevok od admin, 12.5.2026 21:27
admin,ja by som túto možnosť z radosťou prijal, táto moderná verzia mi nejako nevyhovuje,asi som už starý.
admin
Prijali by ste možnosť, aby si každý zapol aká verzia dizajnu sa mu má zobraziť? Či stará alebo nová?
admin
Trochu som upravil zobrazovanie fotografií, videí a inzerátov a hlavnej stránky v mobile. Je to už trochu lepšie = prehľadnejšie? Ďakujem za reakcie/odpovede.
admin
Reakcia na príspevok od goret, 10.4.2026 19:40
Áno dá sa i tak, ale je to cez mobil na 2 kliky = kliknúť hore na tri čiarky (ikonu menu) a tam kliknúť na Fotografie. A ak ste zvyknutí pozerať od najnovšej fotky, tak hneď v úvode hlavnej stránky stačí kliknúť na najnovšiu fotku a potom iba šípkou postupne prepínať na staršie fotky. Preto som sa pýtal a chcel by som vedieť konkrétne čo presne je potrebné zjednodušiť, čo presne robievate a v čom je v mobilnej verzii "problém". Mne sa webová (desktopová) verzia veľmi páči, v podstate sa nezmenilo nič, len hlavné menu. Ale na mobil si sám musím zvykať (predsa len je to iné rozloženie ako sme boli zvyknutí). Ukáže čas, verím, že spoločne to doladíme k spokojnosti väčšiny z vás. Ďakujem.
admin
Reakcia na príspevok od goret, 10.4.2026 19:43
ďakujem za info
goret
Reakcia na príspevok od admin, 10.4.2026 18:58
na 10 fotkách, ktoré som prezrel, je to v poriadku
goret
Reakcia na príspevok od Ondrik, 10.4.2026 16:39
skús si do mobilu uložiť cestu na fotografie odkaz
admin
Reakcia na príspevok od goret, 5.4.2026 10:06
Ďakujem ešte raz za upozornenie, bola tam chyba. Už je to opravené. Prosím o kontrolu. Ďakujem.
admin
Reakcia na príspevok od Ondrik, 10.4.2026 16:39
To ma veľmi mrzí. Chcel by som vedieť konkrétne, čo ťa odrádza? Čo ti nevyhovuje? (Pýtam sa z dôvodu, aby som to vedel vyriešiť k spokojnosti vás všetkých). Funkcionalita zostala zachovaná, len hlavné menu sa zmenilo. A stále je tu možnosť i na mobile si zapnúť web verziu (zobrazenie ako cez počítač). Ako som už písal nižšie, chápem a je logické, že každá zmena je ťažká, keďže sme boli naučení na niečo. Budem rád, za každý podnet, aby sme to mohli spoločne doladiť k spokojnosti. Ďakujem.
Ondrik
No neviem či si na to nejak zvyknem. Kým bol starý dizajn, každý deň som kukol do mobilu, pozrel fotky atď...ale teraz ked to otvorím na mobile nemám chuť sa učiť kde čo je po novom...myslím ,že veľa ľudí to odradí...som tu od roku 2007 a zmena dizajnu mi tak nejak zobrala chuť navštevovať lovu zdar.sk
admin
Reakcia na príspevok od goret, 6.4.2026 16:19
Ďakujem za printscreen, pozriem sa na to.
goret
Reakcia na príspevok od admin, 6.4.2026 8:22
Tak potom sa zdá, že ma to neuznáva ako autora u väčšiny mojich fotiek, ale našiel som aj niekoľko takých, u ktorých je to v poriadku.
BalistikTM
Reakcia na príspevok od admin, 6.4.2026 8:32
Už rozumiem, ako je to myslené, ale v tom prípade by to bolo podľa mňa potrebné rozlíšiť. Vôbec mi nenapadlo, že sa medzi stranami posúvam pomocou tlačidiel „staršie“ a „novšie“. Teraz, keď ste to vysvetlili, už chápem váš zámer. Tlačidlá „najnovšie“ a „najstaršie“ sú jasné, ale to posúvanie medzi stranami by som osobne vizuálne odlíšil. Malo by byť jasné, že sa prepínam v rámci celej galérie. Všetky štyri tlačidlá sú totiž úplne rovnaké, pritom dve z nich robia niečo iné. Prvé a posledné idú logicky na začiatok a koniec, ale tie prostredné navigujú podľa toho, či som sa „odpichol“ od najnovšieho alebo najstaršieho balíku fotiek. Možno by stačilo doplniť medzi tie dve tlačidlá číslovanie – vtedy by človeku hneď došlo, že sa posúva v rámci balíka fotografií. Ako používateľ, ktorý to vidí prvýkrát, som sa v tom stratil. Kto ten systém pozná, tomu je to jasné, ale nováčika to hneď nenapadne. Nápad je to dobrý, možno by len bolo fajn tie rozdiely trochu ozrejmiť. Napríklad nechať texty „najnovšie“ a „najstaršie“ tak, ako sú, a tie prostredné spraviť štýlom: . Aspoň podľa mňa by si to niečo také pýtalo. Nemusí tam byť priamo stránkovanie, ale nejaké rozlíšenie by tam ísť za mna malo. To je môj názor, no po vašom vysvetlení už chápem, ako to funguje.
admin
Reakcia na príspevok od BalistikTM, 5.4.2026 10:22
Pri jednom zobrazení je vidno naraz 24 fotografií. A práve preto, že niekto má i 300 fotiek, nepozdávalo by sa mi, keby tam bolo 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 pretože aj tak si myslím, že nikto by nešiel pozerať napr. konkrétne na 8. stranu, každý pozerá fotky daného užívateľa postupne po stranách. Sú tam 4 tlačítka: Najnovšie Novšie Staršie Najstaršie, čiže vieme sa dostať na začiatok (Najnovšie) i koniec (Najstaršie), a tlačítkami Novšie / Staršie sa vieme pekne prepínať medzi jednotlivými stranami postupne. Viem čo myslíte, ale takto ako to je sa mi to zdalo vhodnejšie. Viem to urobiť tak ako píšete, ale z doterajších skúseností sa zatiaľ nikto neozval, že to nie je takto dobré a lepšie by bolo číslovanie po každej strane. Vľavo nad tými fotkami je informácia napr. Zobrazené 25-48 z 228, čiže takto pekne vieme kde sa práve nachádzame a vieme takto pozrieť postupne všetky fotky. Zdá sa vám väčšine, že by to bolo potrebné prerobiť na číselné stránkovanie ako navrhuje BalistikTM? Ak vám to bude vyhovovať tak, zdá sa vám to jednoduchšie cez číselné stránkovanie a zobrazené všetky strany naraz, napíšte. Mne sa to zdalo vhodnejšie tak ako to je teraz.
admin
Reakcia na príspevok od goret, 5.4.2026 10:06
Dá sa upraviť aj vymazať každá vlastná fotografia. Tieto tlačítka sa nachádzajú vpravo od informácie o počte hlasov, komentárov a zobrazení danej fotografie/videa. (printscreen posielam v prílohe)
BalistikTM
Reakcia na príspevok od admin, 5.4.2026 9:10
Nie som si istý, ale zdá sa mi, že nie je možné prehľadávať všetky fotky na profile používateľa. Systém uvádza napríklad 300 fotiek, no pritom mi dovoľuje vidieť iba tie najnovšie ,novšie staršie a najstaršie je to také zvláštne. Osobne by som to zmenil na klasické stránkovanie galérie (1, 2, 3, 4, 5...), nie je to nič ťažké implementovať. Sám som web developer a toto zvolené riešenie mi príde nepraktické, pritom fotky na profile sú dosť podstatná vec a ľudia si ich radi prezerajú. Neviem, či som to len zle pochopil, ale nevidím presne, koľko je tam strán a zdá sa mi, že systém ich ukazuje menej. Ak je tam 300 fotiek, je to slušný počet, no reálne vidím len štyri stránky po pár kúskoch.
goret
Všimol som si, že oproti predošlej verzii nie je možné vymazávať alebo editovať vlastné fotografie. Má to tak byť, alebo ide o niečo nedokončené?
admin
Reakcia na príspevok od Brut, 25.3.2026 6:14
Zatiaľ si to vieme pozrieť iba o priateľoch, v našom menu vpravo Priatelia. Adresár všetkých registrovaných bude tiež doprogramovaný ako sme to mali v starom dizajne.
admin
Mne osobne, sa desktopová/počítačová verzia webu veľmi páči, je pre mňa prehľadná, tá zelená šípka vpravo dole ma hneď sama dostane hore k menu keď to potrebujem. Teším sa i z niektorých malých noviniek/funkcionalít, ktoré tu neboli na starej verzii. Na mobilovú verziu si tiež musím zvykať, je to pre mňa niečo nové, nemali sme to tu tak resp. ak som naučený na dizajn na počítači, na mobile je to inak - to je možno ten problém pre viacerých, že to nie je rovnaké zobrazenie aj na počítači aj na mobile. Ale to sa žiaľ nedá. Uvidíme, čas ukáže, verím, že postupne to spoločne doladíme k spokojnosti (kompromisu) nás všetkých. Ďakujem ešte raz za každý názor, postreh, nápad.
admin
A ešte by som rád doplnil pre počítačové/desktopové zobrazovanie webu, že hore je vybraté hlavné menu, ktoré najčastejšie navštevujete, aby bolo hneď "po ruke". Ostatné, menej navštevované sekcie sa vám zobrazia (okrem toho že sú i v spodnej časti webu) po kliknutí položky MENU v hlavnom menu. A ešte stále nie sú všetky sekcie doprogramované v novom dizajne, čo postupne tiež bude naspäť doplnené.
admin
Reakcia na príspevok od Hekler, 4.4.2026 12:56
Ďakujem za vyjadrenie názoru. Ono vždy každá zmena nie je veľmi pochopená s niečím, čo sme mali naučené a boli na to zvyknutí. Čiže chápem i takéto názory ako píšete. Mňa by prosím zaujímalo čo konkrétne myslíte tým, že musíte hľadať a klikať? Prvá základná otázka je, či pozeráte web stránku cez mobil alebo klasický počítač/notebook? Od toho sa odvíjajú všetky ostatné otázky. Ak cez počítač (klasický monitor), tak na starom dizajne bolo hlavné menu viditeľné celé hneď ako píšete, ale ak sa zobrazila nejaká podkategória nejakého menu, všetky ostatné položky boli posunuté o to nižšie, a ak ste chceli niekde kliknúť z tohto menu, museli ste veľmi veľa rolovať/posúvať. Čo pri súčasnom novom rozložení dizajnu je hlavné menu hneď hore, nemusíte klikať, iba sa myškou presuniete nad hlavné menu a zobrazí sa podmenu a tam si vyberiete čo chcete. A ak máte otvorenú nejakú stránku, napr. i diskusiu a má veľmi veľa riadkov a ste niekde dole, tak aby ste vôbec nemuseli rolovať/posúvať, vpravo dole je zelená šípka (otočená smerom hore), na ňu keď kliknete, stránka sa vám automaticky sama posunie úplne hore, čiže aby ste mali hneď hlavné menu pred sebou. Za mňa je toto super vychytávka, menu mi nezavadzia pri pozeraní obsahu (plocha môže byť širšia pre obsah) a hlavné menu mám vždy pred sebou keď chcem. Ak pozeráte cez mobil, áno, tam musíte vždy na zobrazenie hlavného menu kliknúť aby sa zobrazilo a vyberiete si čo chcete až potom. Ale tiež tam je zelená šípka vpravo dole, aby ste nemuseli rolovať/posúvať. Je to dnešný štandard zobrazovania na mobiloch, aby menu "nezavadzalo", aby ste si nemuseli približovať obsah keď si chcete niečo prečítať, aby sa obsah webu vždy prispôsobil veľkosti obrazovky podľa toho na čom web pozeráte. Čiže rád by som prosím vedel, čo presne nie je za vás ok, a pokúsime sa to vyriešiť, pokiaľ to bude možné. Ďakujem vám všetkým, za akúkoľvek spätnú väzbu a reakcie.
BalistikTM
Za mňa super, je to moderné a prehľadné. Dôstojný upgrade, ktorý ma prinútil si konečne vytvoriť konto. :D Predtým sa mi veľmi nechcelo, keď som videl ten vzhľad, ale teraz je to super čisté a moderné. Mne sa to páči, chyby sa odladia a bude to tip-top. :)) Doteraz som bol roky len neprihlásený čitateľ. Lovu zdar
Hekler
pre mňa je nová stránka neprehľadná, stále musím klikať aby som niečo videl čo som doteraz nemusel, stále len hľadám a klikám ... nenašiel som jednu lepšiu a jednoduchšiu vec ako na starej stránke ... moja otázka teda znie načo ste to robili a zaplatili ?
Brut
Aj kolonku kto je aktuálne prihlásený.
alino
Ahojte, skuste spravit aj tmavy rezim, respektive povodne zelene pozadie na jedneduche prepinanie.
Pepo Pepovič
Reakcia na príspevok od admin, 13.3.2026 21:08
vďaka za opravenie,,prajem pekný víkend,,
admin
Reakcia na príspevok od Pepo Pepovič, 13.3.2026 16:10
Veľmi dobrý postreh a ďakujem zaň. Už by to malo byť v poriadku, prosím o test.
Pepo Pepovič
..i keď pridám zaostrené foto vo vyššom rozlíšení/1200 dlhšia strana/vyjde romazaná-a foto sa musí pre lepšiu kvalitu rozkliknúť,,
ludra
Mne tá stará verzia vyhovovala.No nič, budem si musieť zvyknúť. Ale ináč v pohode.
admin
Reakcia na príspevok od lovecmiro, 10.3.2026 9:35
Áno zatiaľ vyhľadávanie nie je funkčné v novej verzii. Musím to vymyslieť kde to dať, aby to bolo prehľadné a jednoduché.
lovecmiro
Zatiaľ sa nedá vyhľadávať podľa názvu fotografie
Brut
Reakcia na príspevok od admin, 9.3.2026 6:59
Pridavanie videa spraviť tak že sa bude dať pridať ako fotografia nie čakať na schválenie aj dva týždne.Nikde to tak nebolo len tu,ved zmazať sa može aj potom ked nebude splnať podmienky pridavania.
macik
Za mňa super prehľadné určite krok vpred Blahoželám len tak ďalej
Pietr
Konečne zmena, sa nebudú fotky prehliadať, Ešte keby sa dal dať hlas že nemusím fotku rozkliknuť aj komentár, napríklad na dvojite kliknutie + možnosť zablokovať používateľa
admin
Reakcia na príspevok od Brut, 9.3.2026 5:58
Uvedomujem si, že vždy na každú zmenu si je potrebné zvyknúť a nikdy zmena nie je spojená s väčšinovým pozitívnym ohlasom. Neviem odpovedať presným číslom, ale napr. aj podľa štatistík viac ako 80% z vás pozerá web cez mobil a starý dizajn nebol pre mobil responzívny. Teraz je. Ale ak by niekomu vyhovovalo počítačové zobrazenie ako predtým a bude si radšej približovať obsah, viete si na mobile zapnúť počítačovú verziu (zaškrtnúť Web pre počítače).
Zobrazené 1-40 z 45

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.