dnes je pondelok,  9. marec 2026,  meniny má Františka,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:14,  dnes západ slnka: 17:39
termovizia nocpix
ODIMON

Nový dizajn webu LovuZdar.sk 2026 - diskusia

autor: admin
pridané: včera 20:34
zobrazení: 102
hlasov: 1
Milí LovuZdar.sk používatelia, spustili sme nový, modernejší a prehľadnejší dizajn portálu. Cieľom tejto veľkej úpravy je zlepšiť rýchlosť, čitateľnosť a pohodlie pri používaní stránky na počítači aj mobile. Je nám jasné, že chvíľu potrvá, kým si zvyknete, kde sa čo nachádza, a že niektoré časti môžu pôsobiť inak, než ste boli roky zvyknutí. Niektoré sekcie zatiaľ nie sú sprístupnené — dolaďujeme ich a spustíme ich hneď, ako budú pripravené. Ak pri používaní narazíte na chybu, niečo sa vám nezobrazuje správne, alebo sa chcete vyjadriť, či sa vám nový vzhľad páči alebo nie, napíšte nám prosím do tejto diskusie. Vaša spätná väzba nám pomáha všetko doladiť. Ďakujeme za trpezlivosť, podporu a nápady. LovuZdar.sk robíme pre vás — a s vami.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
admin
Reakcia na príspevok od Brut, 9.3.2026 5:58
Uvedomujem si, že vždy na každú zmenu si je potrebné zvyknúť a nikdy zmena nie je spojená s väčšinovým pozitívnym ohlasom. Neviem odpovedať presným číslom, ale napr. aj podľa štatistík viac ako 80% z vás pozerá web cez mobil a starý dizajn nebol pre mobil responzívny. Teraz je. Ale ak by niekomu vyhovovalo počítačové zobrazenie ako predtým a bude si radšej približovať obsah, viete si na mobile zapnúť počítačovú verziu (zaškrtnúť Web pre počítače).
Brut
Reakcia na príspevok od admin, 8.3.2026 21:04
No zbohom.Koľko bolo požiadaviek na zmenu,trebalo dať hlasovať.Nie všetko čo je nove je aj dobre.
admin
Reakcia na príspevok od sam49, 8.3.2026 22:35
Áno tabuľka Najlepší fotografi sa presne kvôli tomu v mobilnej verzii nezobrazuje vôbec. Nezmestilo by sa to, nebolo by to viditeľné (pokúšal som sa ale nebolo to dobré). Preto sa táto položka v menu Fotografií zobrazuje len v PC verzii. A áno, aj toto je riešenie, kto chce, vie si i v mobile zapnúť PC verziu ako to bolo doteraz.
sam49
Reakcia na príspevok od admin, 8.3.2026 21:04
Na mobile bola tá stará PC verzia velmi priehladna, vedel som si vzdialovat a priblizovat prispevky a bol na prvý pohľad a jedno aktualne zobrazenie široký pohlad. Momentálne je to na aktualny pohlad na mobile iba 1 prispevok - teda 1 fotka a treba vela scrollovat, posúvať sa a vela stranok prehladavat. Napr. pri kategorii Lesná zver v prírode, musím scrollovať ako na Instagrame, ale osobne by sa mi viac páčil širší pohľad, kde sa mi na stránku ukáže náhľad cca 20 fotiek :) Ale to je len môj názor, preto som si to sám zmenil. Trochu natlačene ukazuje na mobilnej verzii kategóriu najlepší fotografi, zas ale je super novinka, že ukazuje prezretia za daný deň. Inak už minule som rozmýšľal, že za mňa by bolo fajn pridať aj možnosť vyfiltrovať kategórie daného profilu, na ktorý si kliknem. Napr rozkliknem profil a chcel by som vidieť rozpis kategórii a fotiek ktore pridal ten profil ako: Lesna zver v prirode, Zhody, Vtáctvo vo voľnej prírode atď.. :) Všeobecne je ten nový dizajn fajn :)
admin
Reakcia na príspevok od sam49, 8.3.2026 20:55
Áno dá sa to. Môžem sa spýtať prečo? Chcete využívať PC verziu? Pretože hlavný dôvod zmeny dizajnu boli požiadavky od vás, aby sa grafika prispôsobila na mobiloch ako na všetkých súčasných moderných weboch responzívne. Úprimne mne osobne sa nová PC verzia veľmi páči, na mobilovú verziu si musím zvykať :) Uvidíme.
sam49
Je možnosť na mobile načítať PC verziu, ako sa to dalo na starom webe ?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.