Reakcia na príspevok od
Hekler, 4.4.2026 12:56
Ďakujem za vyjadrenie názoru. Ono vždy každá zmena nie je veľmi pochopená s niečím, čo sme mali naučené a boli na to zvyknutí. Čiže chápem i takéto názory ako píšete. Mňa by prosím zaujímalo čo konkrétne myslíte tým, že musíte hľadať a klikať? Prvá základná otázka je, či pozeráte web stránku cez mobil alebo klasický počítač/notebook? Od toho sa odvíjajú všetky ostatné otázky. Ak cez počítač (klasický monitor), tak na starom dizajne bolo hlavné menu viditeľné celé hneď ako píšete, ale ak sa zobrazila nejaká podkategória nejakého menu, všetky ostatné položky boli posunuté o to nižšie, a ak ste chceli niekde kliknúť z tohto menu, museli ste veľmi veľa rolovať/posúvať. Čo pri súčasnom novom rozložení dizajnu je hlavné menu hneď hore, nemusíte klikať, iba sa myškou presuniete nad hlavné menu a zobrazí sa podmenu a tam si vyberiete čo chcete. A ak máte otvorenú nejakú stránku, napr. i diskusiu a má veľmi veľa riadkov a ste niekde dole, tak aby ste vôbec nemuseli rolovať/posúvať, vpravo dole je zelená šípka (otočená smerom hore), na ňu keď kliknete, stránka sa vám automaticky sama posunie úplne hore, čiže aby ste mali hneď hlavné menu pred sebou. Za mňa je toto super vychytávka, menu mi nezavadzia pri pozeraní obsahu (plocha môže byť širšia pre obsah) a hlavné menu mám vždy pred sebou keď chcem. Ak pozeráte cez mobil, áno, tam musíte vždy na zobrazenie hlavného menu kliknúť aby sa zobrazilo a vyberiete si čo chcete až potom. Ale tiež tam je zelená šípka vpravo dole, aby ste nemuseli rolovať/posúvať. Je to dnešný štandard zobrazovania na mobiloch, aby menu "nezavadzalo", aby ste si nemuseli približovať obsah keď si chcete niečo prečítať, aby sa obsah webu vždy prispôsobil veľkosti obrazovky podľa toho na čom web pozeráte. Čiže rád by som prosím vedel, čo presne nie je za vás ok, a pokúsime sa to vyriešiť, pokiaľ to bude možné. Ďakujem vám všetkým, za akúkoľvek spätnú väzbu a reakcie.