Vlci v Strazovskych vrchoch nie su ziadnou novinkou ani vynimkou. Dokonca sa tam uz aj lovia... ◄ reagovať
pozerám,že ti nikto neodpovedal,tak skusim ja.po dlhej dobe čo som sem nepridal žiaden príspevok. Vlk dravý sa v Strážovskych vrchoch uspešne rozmnožuje.mám zábery s fotopascí na "mojej"lokalite kam chodím.mám zdokumentovaný príchod Alfa páru, jeho kontrolu nového uzemia,až po uspešné vyvedenie vľčat,ktoré dokázali prežiť a su doteraz vo velmi dobrom fyzickom stave.dokonca sa mi podarilo v lete,začiatkom augusta,ked mali 3-3,5mesiaca ich naživo pozorovať.mám také zábery s fotopascí,čo nemá tu,na Hornej Nitre nikto,či už polovník,ochranár alebo fotograf. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.