dnes je štvrtok,  12. marec 2026,  meniny má Gregor,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:08,  dnes západ slnka: 17:43
termovizia nocpix
ODIMON

Vlci v Stražovskychl Vrchov ? - diskusia

pridané: 9.12.2025 18:27
zobrazení: 1 025
hlasov: 0
V Malenici sú vlci. Nevidel ich niekto ? (Strážske Vrchy)

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
cagi
Vlci v Strazovskych vrchoch nie su ziadnou novinkou ani vynimkou. Dokonca sa tam uz aj lovia...
peterD
pozerám,že ti nikto neodpovedal,tak skusim ja.po dlhej dobe čo som sem nepridal žiaden príspevok. Vlk dravý sa v Strážovskych vrchoch uspešne rozmnožuje.mám zábery s fotopascí na "mojej"lokalite kam chodím.mám zdokumentovaný príchod Alfa páru, jeho kontrolu nového uzemia,až po uspešné vyvedenie vľčat,ktoré dokázali prežiť a su doteraz vo velmi dobrom fyzickom stave.dokonca sa mi podarilo v lete,začiatkom augusta,ked mali 3-3,5mesiaca ich naživo pozorovať.mám také zábery s fotopascí,čo nemá tu,na Hornej Nitre nikto,či už polovník,ochranár alebo fotograf.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.