M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  2. október 2025,  meniny má Levoslav,  spln: 7. október 2025,  dnes východ slnka: 05:51,  dnes západ slnka: 17:19
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Prepis zbrane na nového majiteľa - diskusia

autor: on starylovec
pridané: 15.8.2025 12:48
Podľa noveho sa spíše dvojmo zmluva starý majiteľ + nový majiteľ.Orginál zmluvy si stiahnite na internete.Starý majiteľ odovzdá zbraň + kartičku od zbrane novému majiteľovia ten je zo zákona povinný zbraň prihlásiť u policajtov v obvode bydliska.Starý majiteľ sa môže po siedmich dňoch presvedčiť na polícii či bol prepis spravený.Poprípade sa dohodnút s novým majiteľom aby vám poslal prefotenú novú kartu od zbranea tým padom nemusíte nikde chodiť.
počet zobrazení: 939
počet hlasov: 2
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
off schmetterling, 20.8.2025 o 21:56

Reakcia na príspevok od lanus, 20.8.2025 o 20:55 :
Hej čítal som ten článok. No a teraz sa ministerstvo snaží aby to de facto platilo všade. Ale, ja osobne by som z opatrnosti určite nikomu cudziemu nepredával zbraň niekde na benzínke. Síce to stojí trošku času a policajti na Vás čudne pozerajú, ale v konečnom dôsledku sú radi, že ste prišli tam. A potom si medzi sebou dajú telefonicky vedieť, že Vám začala plynúť 7 dňová lehota. Aspoň tak to bolo v mojom prípade. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

on lanus, 20.8.2025 o 20:55

Reakcia na príspevok od schmetterling, 20.8.2025 o 19:15 :
Toto : odkaz už " de jure" platí dávno ! no "de facto " len niekde . ◄ reagovať

off schmetterling, 20.8.2025 o 19:15

Reakcia na príspevok od lanus, 20.8.2025 o 15:36 :
Lanus informoval som sa, prišlo nariadenie z MV SR. Už som bol aj u nás na oddelení a bolo mi povedané, že tak musia postupovať na celom Slovensku, hoci sú s tým nespokojní. ◄ reagovať

on lanus, 20.8.2025 o 15:36

schmetterling - Koľko policajných oddelení toľko pravidiel !!! Najlepšie je sa čerstvo informovať , inak podstupuješ riziko infarktu . ◄ reagovať

off schmetterling, 20.8.2025 o 14:01

Chlapi, dneska som bol prepisovať gulovnicu. Som jej nadobúdateľ a išli sme s predávajúcim na príslušné OR PZ a tam sa čudovali na čo sme tam prišli. Pri zbrani kategórie C platí skutočne popis, ktorý uviedol starylovec. Teraz mám 7 dní, aby som išiel so zbraňou, ohlásením prevodu a so starou kartou zbrane k našim policajtom. Tí mi následne vystavia novú kartu zbrane, pričom starú odošlú na pôvodné miesto evidencie. Sami príslušníci sú z toho nešťastní, ale befel je befel tak to musia akceptovať... ◄ reagovať

off Hekler, 18.8.2025 o 13:26

dá sa aj tak ... s postihom, lebo neodovzdať vyplnené tlačivo a kartičku zbrane na Polícii kde je zbraň evidovaná môže iba idiot ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off dede, 18.8.2025 o 0:33

Starý lovec - na čom frčíš ? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 3

reklama

Poľovníctvo TEREM