Reakcia na príspevok od lanus, 20.8.2025 o 20:55 :
Hej čítal som ten článok. No a teraz sa ministerstvo snaží aby to de facto platilo všade. Ale, ja osobne by som z opatrnosti určite nikomu cudziemu nepredával zbraň niekde na benzínke. Síce to stojí trošku času a policajti na Vás čudne pozerajú, ale v konečnom dôsledku sú radi, že ste prišli tam. A potom si medzi sebou dajú telefonicky vedieť, že Vám začala plynúť 7 dňová lehota. Aspoň tak to bolo v mojom prípade. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od schmetterling, 20.8.2025 o 19:15 :
Toto : odkaz už " de jure" platí dávno ! no "de facto " len niekde . ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od lanus, 20.8.2025 o 15:36 :
Lanus informoval som sa, prišlo nariadenie z MV SR. Už som bol aj u nás na oddelení a bolo mi povedané, že tak musia postupovať na celom Slovensku, hoci sú s tým nespokojní. ◄ reagovať
schmetterling - Koľko policajných oddelení toľko pravidiel !!! Najlepšie je sa čerstvo informovať , inak podstupuješ riziko infarktu . ◄ reagovať
Chlapi, dneska som bol prepisovať gulovnicu. Som jej nadobúdateľ a išli sme s predávajúcim na príslušné OR PZ a tam sa čudovali na čo sme tam prišli. Pri zbrani kategórie C platí skutočne popis, ktorý uviedol starylovec. Teraz mám 7 dní, aby som išiel so zbraňou, ohlásením prevodu a so starou kartou zbrane k našim policajtom. Tí mi následne vystavia novú kartu zbrane, pričom starú odošlú na pôvodné miesto evidencie. Sami príslušníci sú z toho nešťastní, ale befel je befel tak to musia akceptovať... ◄ reagovať
dá sa aj tak ... s postihom, lebo neodovzdať vyplnené tlačivo a kartičku zbrane na Polícii kde je zbraň evidovaná môže iba idiot ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.