dnes je utorok,  17. marec 2026,  meniny má Lubica,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:57,  dnes západ slnka: 17:51
termovizia nocpix
ODIMON

Termovízie Pixfra - diskusia

autor: lacik
pridané: 29.4.2025 18:38
zobrazení: 3 082
hlasov: 0
Zdravim,chystám sa zaobstarať si nejaké termo do ruky,z každej strany namna vystreluju reklamy na termovízie Pixfra.Mate skúsenosti s touto značkou,prípadne majitelia týchto prístrojov,aké sú vaše skúsenosti a postrehy?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
pepko28
Nevlastní niekto termovizni monokulár Pixfra Sirius HD SA50,dakujem
dede
Reakcia na príspevok od klastorcan, 28.5.2025 o 15:24
Testoval si aké zariadenie- zariadenia , ako dlho , s čím si to porovnával ? Testoval si to v teréne, či na WC v tme na predajni …
klastorcan
Mal som v rukách na testovani viac výrobkov veľmi nízka kvalita prevedenia aj obrazu vsetko som vratil a kúpil som si zas Pulsar.Je to Čína a to ta lacná za tie peniaze som chcel lepší obraz v kocke sa to neoplatilo.
lacik
Po viacerých informáciách na reklamacie Pixfra termovízii,som si zaobstaral novy Hikmicro Lynx LH 25 2.0,spokojnost...
dreamer4u
Ako spomenul FIRE. Všetko na jedno kopyto len pod inou značkou. Rozhodoval by som sa podľa ceny a išiel ideálne do 35 mm čočky ale bohate postačí aj 25 mm.
fire
všetky sú na jedno kopyto...všetko Čína...takže asi tak ,myslím že na značke nezáleži.....asi tak

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.