Reakcia na príspevok od klastorcan, 28.5.2025 o 15:24 :
Testoval si aké zariadenie- zariadenia , ako dlho , s čím si to porovnával ? Testoval si to v teréne, či na WC v tme na predajni … ◄ reagovať
Mal som v rukách na testovani viac výrobkov veľmi nízka kvalita prevedenia aj obrazu vsetko som vratil a kúpil som si zas Pulsar.Je to Čína a to ta lacná za tie peniaze som chcel lepší obraz v kocke sa to neoplatilo. ◄ reagovať
Po viacerých informáciách na reklamacie Pixfra termovízii,som si zaobstaral novy Hikmicro Lynx LH 25 2.0,spokojnost... ◄ reagovať
Ako spomenul FIRE. Všetko na jedno kopyto len pod inou značkou. Rozhodoval by som sa podľa ceny a išiel ideálne do 35 mm čočky ale bohate postačí aj 25 mm. ◄ reagovať
všetky sú na jedno kopyto...všetko Čína...takže asi tak ,myslím že na značke nezáleži.....asi tak ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.