MMasska 11.2.2025 o 15:48
Chalani veľmi dobre ste mu odpovedali od prvého komentára až po posledný. Správca dole lepšie by som nebol reagoval ani ja. Miro ta usmernil ze sa jedna o gumový expres niekedy označovaný ako gulova kozlica.
Slavomír ti to napísal presne ako máš postupovať. S predu medzi hlavnými je šróbka imbus ktorúi musíš odskrutkovať a pod ňou nastavuješ sústrel. Nedá sa ze jedna hlaveň je správne a druhu ladíš ku nej posuv je na oboch. Len nebuď prekvapený keď to nebude len výškovo ale aj stranový posuv. Za druhé strielaj obe hlavne a striedaj ich pri nastrelovani. Je to veľmi zdĺhavý proces lebo chce to na koniec ponechať tak dlho kým sú obe hlavne úplne studené. Nie letné ale studené vyčistiš a vytrieš ich do sucha. Ak sa ti na 50m podarí sústrel do 50mm tak si na to super. Ak to nepôjde je tu šanca použiť iné strelivo. Ja som to ak sa nemýlim nastreloval na Nosler partition 200gr.Nezabúdaj nieje to sólo guľa ale musíš sa uskromniť s kompromisom . A posledná rada aj tebe aj ostatným keď žiadajú o radu, keď ti niekto odpovie v diskusii patrí sa odpovedať a poďakovať. Mne nemusíš ale dole spomenutím pánom, nikdy nevieš kedy budeš potrebovať poradiť znovu