dnes je sobota,  14. marec 2026,  meniny má Matilda,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:04,  dnes západ slnka: 17:46
termovizia nocpix
ODIMON

PARD FD 1 alebo HIKMICRO CHEETAH C32F-R LRF - diskusia

autor: pavelb
pridané: 31.7.2024 14:16
zobrazení: 4 262
hlasov: 0
Zdravím, čo by ste uprednostnili, čo je vhodnejšie z uvedených prístrojov- pre jubilanta hľadáme prístroj na nočné videnie, so zväčšením, ktorý by následne bolo možné nasadiť na puškohľad. Prípadne čo doporučujete....vďaka.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Juraj369
Pouzival som hikmicro a bol som spokojny, so vstavanym prisvitom do 100m v pohode a s externym do 150-180 m.
pavelb
Lorgarius...mobil číslo by som mohol dostať? Ď.
pavelb
Reakcia na príspevok od lorgarius, 11.10.2024 o 9:56
Ahoj, použivam ako prednú násadku....bol som od zvery max.50 m a nevidel som ju....kolega teraz kupil detto a pridali, doporučili mu ku tomu Lunavision 940 Laser prísvit.....žeby to bolo nutné?
lorgarius
Reakcia na príspevok od pavelb, 9.10.2024 o 9:09
ahoj, mas nejaky konkretny problem ? Pouzivas to ako predsadku na puskohlade alebo to mas priamo osadene na puske ?
pavelb
Vaše skúsenosti s Hikmicro CHEETAH C32F-R LRF - Predsádka nočné videnie s laserovým diaľkomerom...Prísvit 940 nm. Asi s tým neviem ešte narábať, pracovať.....Ď.
lorgarius
oba su +- na tej istej urovni. oba je mozne pouzit ako pozoravaci monokular, predsadku aj ako samostatnu optiku na puske. Parda takto samostaneho na puske som zatial nevidel ale Cheetah/Thunder monokulare od Hikvision su relativne rozsirene u kolegov, kotri pouzivanie infra/terma neskryvaju. pokial to chce pouzivat ako pozorovaci monokular alebo priamo na pusku ok, ale pokial to chce pouzivat spolu s puskohladom asi by som skor isiel do zasadky - z dovodu ze polovnici zrelsieho veku zvyknu mat problem narychlo najst vpredu spravne tlacitka, byt pri manipulacii trocha nesikovny a nesetrny, co neprospieva pouzitelnosti/rozstelovanie zozstavy ani zivotnosti tychto digitalnych zariadeni. dokupenie prisvitu pri oboch je podla mna nutnost, Pard by som povedal ma trocha lepsi ale len s integrovanym prisvitom rataj realne pouzitie oboch zariadeni - jasne roroznanie o aku zver ide/strelba tak 100metrov.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.