oba su +- na tej istej urovni. oba je mozne pouzit ako pozoravaci monokular, predsadku aj ako samostatnu optiku na puske. Parda takto samostaneho na puske som zatial nevidel ale Cheetah/Thunder monokulare od Hikvision su relativne rozsirene u kolegov, kotri pouzivanie infra/terma neskryvaju. pokial to chce pouzivat ako pozorovaci monokular alebo priamo na pusku ok, ale pokial to chce pouzivat spolu s puskohladom asi by som skor isiel do zasadky - z dovodu ze polovnici zrelsieho veku zvyknu mat problem narychlo najst vpredu spravne tlacitka, byt pri manipulacii trocha nesikovny a nesetrny, co neprospieva pouzitelnosti/rozstelovanie zozstavy ani zivotnosti tychto digitalnych zariadeni. dokupenie prisvitu pri oboch je podla mna nutnost, Pard by som povedal ma trocha lepsi ale len s integrovanym prisvitom rataj realne pouzitie oboch zariadeni - jasne roroznanie o aku zver ide/strelba tak 100metrov. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.