dnes je štvrtok,  26. marec 2026,  meniny má Emanuel,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:39,  dnes západ slnka: 18:04
termovizia nocpix
ODIMON

Zkk 600 Vymena hlavne - diskusia

autor: Gabriel85
pridané: 12.2.2024 8:20
zobrazení: 2 466
hlasov: 0
Dobrý deň, rnPotreboval by som vymeniť hlaveň na ZKK600 8x64,, vedeli by ste mi odporučiť niekoho, kto sa tomu venuje? A ako to cenovo vychádza, ak ste už niekto menil? rnNajlepšie by bolo stredne Slovensko, ale som ochotný aj vycestovať. Ďakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
mirob1
Reakcia na príspevok od fire, 12.2.2024 o 19:30
no asi by som si to riadne rozmyslel..ja som si dal vymeniť hlaveň z 3006 na 7x57...tým ,že sa tento kaliber už do opakovačiek nevyrába tak som sa rozhodol ,že to urobím takto..kúpil som hlavnovinu zaniesol k puškarovi a po pol roku čakania som to od neho zobral a odniesol k inému..(predpokladám ,že ten prvý nevedel nikde zohnať výstružník)....tomuto po rôznyh prepetiách trvalo možno dalšieho pol roka a veru nebol som si istý ,že som urobil dobre....nakoniec sa to podarilo a výsledok je ok..sriela to presne...ale nakoniec som si aj tak objednal v 7x57r jednoranovú gulovnicu :o)...poučenie je ešte jedno ...treba vždy tieto fora brať trochu sro...niekto zbrojára vychváli a ja som mal inú skúsenosť.. presne ako píše miso243 a ja by som volil mozno práve ten Horizon...samozrejme pokial nejde o rodinnú zbraň, historickú zbraň,zvláštny klaiber atd..kde by som to chápal
miso243
Otazka na mieste. Lebo výmena pri kvalitnejšej hlavňovine spoľahlivo atakuje ceny lacnejších kvalitných guľovníc. Minule som napr. držal v ruke Franchi Horizon a za tie prachy to nemá chybu. + výmena spravidla nie je krátka záležitosť, záleží aj aký kaliber chceš - výstružníky nemusia byť k dispozícii a kúpiť nové celú akciu opäť predraží. Ale aby som len neprudil. Hlavne mení napr. Dubný - Jacovce, Remeník - Žabokreky, ....
fire
a prečo ju menič?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.