dnes je štvrtok,  12. marec 2026,  meniny má Gregor,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:08,  dnes západ slnka: 17:43
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Hikmicro Cheetah C32 - diskusia

autor: lacik
pridané: 24.10.2023 20:07
zobrazení: 4 602
hlasov: 0
Zdravím, máte niekto skusenosti s touto predsádkou na noc?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
brendy
Ja mám tú istú zostavu ako spomínal Juraj369. Taktiež mám podobnú skúsenosť,so vstavaným prísvitom je to slabota,ale s externym prisvitom Luna,je to neporovnateľne lepšie. Na 100m detailne prečitam parožie. Loviť s tým viem do 200m
lacik
Reakcia na príspevok od Juraj369, 29.10.2023 o 8:04
Máte spravu
Juraj369
Reakcia na príspevok od lacik, 28.10.2023 o 22:21
Iba niekedy ho mam ako monokular...pouzivam termo. Ak nie je jasna noc,tak sa da pouzivat tak asi do 100-120m,dalej uz urcite neopoznas zver. Rozdiel medzi lunou a vstav. prisvitom je dost velky.
lacik
Ďakujem za postreh , pouzivas ho aj ako monokular na pozorovanie ? Myslel som že ten vstavany prísvit do tych 300 m stačí..
Juraj369
Reakcia na príspevok od lacik, 27.10.2023 o 18:18
Pouzivam ho ako predsadku,ale s externym prisvitom luna laser. Vstavany prisvit je velmi slaby neda sa regulovat ani vypnut. S lunou je to super.
lacik
Ani ako monokular, ci zameriavac?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.