Ahoj,
používam starší model 007S 940nm, tam je len rozdiel podľa mňa, že batéria je na opačnej strane. Pri 007SP je to rozumný ťah, pretože je som mal problém s prebitím, keďže mám nízku montáž. Vyriešil som to naklonením resp. pootočením objímky/adaptéra, zvykol som si na to, funguje ako má. Samozrejme riešením je vyššia montáž, ale mne to vyhovuje takto - tento problém odpadá pri 007SP. Čo sa týka lovu, za mňa pomer cena/výkon super. Okolo 100m s tým viem úplne v pohode loviť. Vlastním od 10/2022 a mám s tým ulovených viac ako 10 diviakov, niekoľko líšok a jazveca. Používam na variabil puškohľad 3-12x50, väčšinou strieľam do zväčšenia 6x. Prísvit väčšinou na druhú úroveň. Pri trojke sa rýchlo vybíja. Nezaregistroval som, že by reagovala zver na prísvit. Odporúčam kúpiť rezervnú batériu alebo externý zdroj. A ako bolo spomenuté, lepšie je si dokúpiť rýchloupínací adaptér, ten v balení je na pevno a mne osobne tiež nevyhovoval. Na pozorovanie nepoužívam (mám termo), neviem posúdiť. Za mňa - kúpil by som určite za tie peniaze aj druhý raz.