dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

spektiv monokular lomeny - diskusia

autor: juraj416
pridané: 28.6.2023 17:15
zobrazení: 1 805
hlasov: 0
Zdravim, chcel by som si zadovážiť spektiv na sledovanie prírody v cene do cca 200€. Na internete ich je zopár kusov no neviem ktorý je lepší alebo ktorý v tej cene ponúkne viac. Zatiaľ som pozeral od značiek Fomei,Omegon,Levenhuk. Parametrovo asi najviac ponúka Omegon hlavne Zoom až 75x ... Ide o Lomeny monokular ... Ďakujem za vaše rady a skúsenosti

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
MieN
Ahoj, ak by si mal záujem, mal by som ani nie rok starý lomený Vector Optics 20-60x60 (Liberty alebo teda Forester, asi je to to isté). Je to slušná optika, má ozaj dobrý pomer cena kvalita. Pozri poštu.
juraj416
Pridávam sem modely pre porovnanie monokular omegon 25-75x70 mm spotting-scope monokular fomei 20-60x60mm spoting-scope monokular levenhuk blaze-60plus Má niekto s tým skúsenost ? Ktoré značka v tej cene ponúkne lepší obraz ,kvalitnejšie spracovanie? Najviac sa mi pozdáva ten Omegon no nepoznám tu značku ... Od Fomei mám doma ďalekohľad a s tým spokojný celkom pekný obraz ostrý .... Ďakujem za info

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.