Mám podobné skúsenosti ako ty, ale strieľam ťažšími strelami okolo 131grs CZ SP a Hornady 129 I.bond Hlavne tie SPčka mám spravené pomalé takže na škodnú, srnčiu, jelenčatá a prasatá super na bežné vzdialenosti. Väčšiu zver by som odporúčal ,,s rozumom,, a skôr na menšie vzdialenosti alebo radšej pustiť. Strelil som síce jeleňa silnejšieho s ňou, ale na pečeň a bez priestrelu, všetka krv vo vnútri. Zásah takmer neznačil, možno si myslel že ho niečo len štíplo, popodišiel pár desiatok metrov, ľahol si. Celý čas som naňho videl, sem tam zdvihol hlavu potom ju zas natiahol k zemi, ale ako sa zošerilo nevedel som bezpečne určiť či už zhasol a ani ho dostreliť. Nakoľko som ho nechcel zdvihnúť prišiel som k nemu za viac ako 1/2hodinu pripravený na dostrel. Celkove som z toho nemal dobrý pocit aj keď ma istili v aute 2 psy. Ako druhú guľovnicu hodnotím super, jediny ,,-,,je asi dostupnosť streliva, a že sa mi zatiaľ nepodarilo spraviť nejaký super sústrel na terči, ale zas som tomu nevenoval veľa času a ani komponenty nie sú ideálne, kt. som zvolil.