dnes je sobota,  28. marec 2026,  meniny má Sona,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:35,  dnes západ slnka: 19:07
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

PULSAR Digex N455, digitálny zameriavač - diskusia

autor: MatoN
pridané: 12.1.2023 11:05
zobrazení: 3 561
hlasov: 0
Zdravým všetkých, chcel by som poprosiť majiteľov digitálneho nočného zameriavača Pulsar Digex N455 o informáciu, či majú skúsenosť, alebo či používajú iný, ako originálny a k tomuto nočnému dodávaný prísvit (IR: 940 nm). Ďakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
MatoN
Reakcia na príspevok od pepies, 13.1.2023 o 20:07
Pozdravujem Ťa,ďakujem za rady.Všetko som už objednal,pozakladam a pôjdem vyskúšať,potom dám vedieť ako to bude fungovať ..
pepies
Reakcia na príspevok od MatoN, 12.1.2023 o 22:00
Servus priateľu určite ako ti radi pan nižšie Luna 940 laser od p. Kerdu treba si ešte kúpiť krúžok s weaver na digex a montáž laserluch LA-BRACKET 002 aby si si vedel dobre vycentrovat stred lúča...
MatoN
Ďakujem za info.Ja som uvažoval aj nad týmto: prísvit Laserluchs LA 980-50-PRO. Máte s ním prosím niekto nejakú skúsenosť na digi. nočnom zameriavači?
klastorcan
Ja mám vyskúšaný luna laser je dostatočne výkony ,regulácia je plynula jedine som musel prelepiť indikačnú diódu moc svietila do tvare vydrž batérie je neskutočná a veľkosť zariadenia je v pohode zver to neplaší ani keď sa svieti priamo ,môžem len odpružiť da sa regulovať kužeľ tým pádom dosvietiš aj medzi stromy. Ten originál používam iba ako záložný zdroj.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.