dnes je utorok,  31. marec 2026,  meniny má Benjamín,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:28,  dnes západ slnka: 19:12
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Swarovski z5i 3.5-18x44 - diskusia

autor: hartge30
pridané: 16.9.2022 21:46
zobrazení: 1 755
hlasov: 0
Máte niekto reálnu skúsenosť s týmto puskohladom, dá sa aspoň trochu opticky zrovnať s EÚ modelmi Z4/Z6? Špekulujem vymeniť na zlamovacku ľahký (spomínaný model má 450g) rozmerovo menší puškohľad no a ocenil by som aj rozsah 3,5-18x. Pripadne iný, pričom objektív 42-44mm, váha do 500g, vysoké priblíženie 16-18. Ďakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
hartge30
Ďakujem chlapi, pozriem oba
Turbiak
BigBore : Naživo som ho nevidel , ale určite by to bola skvelá voľba -) tých 100 gramov by asi až tak nevadilo - ako dodacia lehota na Jar 2023
BigBore
Mozno by som sa pozrel na novy Schmidt Bender, ktory splna asi vsetko okrem tej vahy no. odkaz
Turbiak
Ja by som si zobral v danom rozmere Deon March-F 3-24x42 ( 615 gramov ) alebo verziu s SFP osnovou 2,5-25x42 .. Swarovski Z5i resp. všeobecne Z6i má tragickú plastovú balistickú vežu - to ozaj nechceš :)

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.