dnes je nedeľa,  22. marec 2026,  meniny má Benadik,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:47,  dnes západ slnka: 17:58
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Vlk alebo pes? - diskusia

autor: Turbopreso
pridané: 9.4.2022 18:06
zobrazení: 4 499
hlasov: 0
Zdravím, ako sa dá jednoducho zistiť ci sa jedna o vlka alebo psa? Mam na mysli lebku..

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
mibe74
Vlk ma sirsii tvar podla mna pes
kulti
Hrebeň žiadny,skôr nie.
dzaro55
.
dzaro55
Je to vlk? - Zdravim je to lebka vlka?
Turbopreso
Aj tu sa jedna o psa?
spravca-lovuzdar
Reakcia na príspevok od laco11, 9.4.2022 o 21:03
Laco11 je to pravda ked sa nestrielal vlk tak sa nasadil obojok a bol s neho pes,ale teraz pozor na obojok! Podľa § 29 ods.1 písm. f/ zák. č. 274/2009 Z.z treba dat pozor na odsek 1 ak ma pes obojok alebo postoj tak ho poľovník nemôže uloviť aj to sa dá obísť lebo ak ma obojok farbu ako srsť tak ....
laco11
... na odľahčenie. Horár Sever na takúto moju otázku odpovedal s jemu vlastnou istotou "Ak má obojok je to určite pes ..." len kto by vyváral hlavu aj s obojkom?
spravca-lovuzdar
Reakcia na príspevok od Turbopreso, 9.4.2022 o 20:51
Lebečný hrebeň majú aj niektoré plemená psov, to nieje smerodatná vec. Tvoja fotka lebky je na 100% lebka psa. Tu nieje o čom diskutovať!
Turbopreso
A čo ten hreben? Je to dosť diskutabilne
spravca-lovuzdar
Reakcia na príspevok od Turbopreso, 9.4.2022 o 19:37
Uhol čelnej lebečnej kosti ani očných oblúkov nezodpovedá lebka vlka, je to pes.
Turbopreso
.
Turbopreso
A tu sa jedna o vlka?
spravca-lovuzdar
Tu to máš presne popísané je to fotka ktorú som mi dávno poslal mmasska ako štúdia rozdielu vlka a psa
lanus
Turbopreso - kuk : odkaz

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.