dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
termovizia nocpix
ODIMON

Mieridla CZ 550 - diskusia

pridané: 13.3.2022 13:49
zobrazení: 3 478
hlasov: 0
Zdravím kde by som zohnal sroubiky do mušky a cielnika na CZ 550?dakujem za rady

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
lanus
Elo - Keby nebola základňa prilepená tak by po odstránení skrutiek sama odpadla . Na nahriatie sa používa teplovzdušná pištoľ ; v núdzi sa dá využiť teplo z horáka plynového sporáka ; dá sa použiť aj klampiarska spájkovačka .
Elo
Zdravím kolegovia poľovníci, potrebujem dať dolu z hlavne základňu pod cieľnik na guľovnici CZ 550 - prekáža pri otváraní krytky objektívu na optike. Samotný cieľnik som dal dolu bez problémov, zo základne cieľnika som vyskrutkoval obidve skrutky, ktorými je základňa priskrutkovaná k hlavni, no po poklepaná kladivkom a dreveným kolíkom sa základňa ani nehla. je to tam ešte lepené? Je potrebné to nahriať? Ako, čím, aby sa nepoškodil brunír? Vďaka za rady.
Jeleniarisko
Reakcia na príspevok od dzano, 24.3.2022 o 9:07
Ďakujem za radu
dzano
Zdravim Vas Jozef. Ked som na niektore flinty "musel" instalovat montaz kozap, tak som si na to bral tvrdsie srouby u JKSCHARAUBEN. Urcite vam tam nieco vyberu ... ale asi budete zo sebou musiet zobrat aj flintu ...

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.