dnes je piatok,  20. marec 2026,  meniny má Vítazoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:51,  dnes západ slnka: 17:55
termovizia nocpix
ODIMON

Líška - diskusia

autor: sipoo
pridané: 7.2.2022 16:23
zobrazení: 3 034
hlasov: 0
Dobrý deň prajem.Chcel by som nejakú inšpiráciu ako máte umiestnené prichytene , vystavené líščie trofeje.rnĎakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
kjuby
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať na Vaše názory, priatelia poľovníci, ohľadom líščích kožúškov a líščích trofejí vo vzťahu k monitoringu besnoty u líšok. Líšky, na ktorých je vykonávaný monitoring besnoty, už ďalej nie sú poľovníkmi spracovávané na trofeje. Ako to teda v tejto veci riešite vy, ak chcete mať líščiu kožu/ trofej. Ďakujem Vám vopred za Vaše odpovede. Lesu a lovu zdar.
lacomaco
Ja konkrétne veľmi jednoducho. Zlatú líščiu trofej (vybielenú lebku) mám na vyrezávanej srnčej podložke aj s penisovou kosťou pod lebkou (ak to je lišiak). Vedľa mám zavesených niekoľko vypracovaných koží. Jednu veľkú líšku mám dokonca vypreparovanú na drevenom pni.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.