dnes je utorok,  17. marec 2026,  meniny má Lubica,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:57,  dnes západ slnka: 17:51
termovizia nocpix
ODIMON

Trestný čin poškodenia cudzej veci - diskusia

autor: LuboT
pridané: 24.1.2022 13:14
zobrazení: 2 334
hlasov: 0
Zdravím, riešil zákonom niekto z vás zapálenie resp. zničenie posedov prípadne poľovníckych zariadení? Ešte v jeseni mi niekto zdemoloval celú lokalitu čo sa týka posedov, sedaciek, zasypov, solnikov a krmelcov, no páchateľa sme nenasli. Minulý mesiac mi niekto úspešne vykopal dosky zo stien kazatelne a nanosili tam všelijaký odpad, kde som už vytusil že ide o deti. Cca po mesiaci včera, mi spomínaná kazatelna zhorela. Na mieste činu nájdené 3 deti vek do 12 rokov, ktoré mi s plačom povedali, že sa len prišli pozrieť na oheň za dedinou tak som to extra neriešil. Ale v ten deň v inej lokalite sme objavili ďalší rozbitý posed pri ktorom fotopasca nafotila rovnaké deti pri tomto čine. Môžem sa nejako brániť,keďze ide o neplnoleté deti?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
LuboT
Tak dopadlo to tak, že deti si naďalej budú devastovať a rodičia sa môžu utápať v alkohole. Nič sa nedá robiť. Ale odporúčam im vyhýbať sa mi.
dede
Reakcia na príspevok od W308W, 24.1.2022 o 13:26
Trestná zodpovednosť nepustí...
LuboT
Jedine tak. Horšie, že sú to sociálne prípady, no to nikoho neospravedlňuje.
W308W
Deti majú svojích rodičov , skús teda tým smerom

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.