Nezáleží aká je to fotopasca keď prší alebo je veľká rosa tak sa ti zarosí objektív. Dokonca ak je veľmi mokrý PIR senzor nebude ani snímať. Prezradím ti moje know-how . Snaž sa umiestniť fotopascu stále tak že ju nakloníš dodola a kúp si toto a postriekaj aj objektív aj senzor aj prisvit. Neutieraj to ale nechaj vyschnúť a zopakuj to. Vydrží to podľa poveternostných podmienok aj par mesiacov ak ti ju po čase zarosí nanovo tak to zopakuješ. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Bape, 13.9.2021 o 9:06 :
Myslel som si že to robí len na starej fotopasci ale aj na ostatných, a už som navoskoval aj všetky skla ale nepomohlo to
◄ reagovať
Reakcia na príspevok od bruno17, 13.9.2021 o 7:58 :
Ťažko povedať. Môže to byť ranná rosa na snímači alebo "rosa" medzi snímačom a krytom snímača. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.