dnes je piatok,  27. marec 2026,  meniny má Alena,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:37,  dnes západ slnka: 18:06
termovizia nocpix
ODIMON

Jordánek PZ Česká Republika - diskusia

autor: Vlastik111
pridané: 6.4.2021 22:37
zobrazení: 5 417
hlasov: 0
Vaše skúsenosti s PZ Jordánek v Českej Republike umiestnený medzi dedinami Lovčive a Ždánice vzdialený asi 30 km od Hodonina .rnSúkromný poplatkový Revir

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
miro
Aj ja som tam bol, je to ojb nič sme tam nestrelil a okrem srnčej ani nevideli...
Vlastik111
Reakcia na príspevok od spartakus55, 9.4.2021 o 10:14
Chcem sa Vás opýtať v akej časti revíru ste poľovali / polujete ? A aké ste mali úspechy ? Ďakujem . Vidím že máte podobnú skúsenosť len sme sa asi nestretli .
Vlastik111
Reakcia na príspevok od dede, 9.4.2021 o 6:32
Samozrejme sa dalo oplieskat 2000 EUR aj na Slovensku . Tak vždy Vám ponuku prednesie každý ako zaujímavú ale realita je iná . Predseda Novak má za úlohu nahnať do revíru nádejných poľovníkov za úmyslom poľovania zadarmo a vymyslenej funkcie .
Vlastik111
Reakcia na príspevok od Ondrik, 8.4.2021 o 20:49
Vychádzok bolo do 30 ale úspech bol 0 . Sem tam po ceste autom prešla srnčia ktorú strielať nebudeme .
spartakus55
Suhlasim s Vlastikom. Revir prazdny, pytlaci sa tam, ukradnu vam fotopasce aby mohli polovat na vasom a oblievanie odpudzovacmi je pravda. Revir na hriby a prechadzky.
dede
Reakcia na príspevok od Vlastik111, 7.4.2021 o 20:08
Vlastik111 - mňa len tak napadá, tých 2.000 € sa dalo oplieskať aj naslovensku. Prečo ste sa rozhodol práve tak ako ste sa rozhodol ?
Ondrik
Reakcia na príspevok od Vlastik111, 8.4.2021 o 20:12
Skôr si myslím, že táto diskusia skončila. Dik za upozornenie...ešte jedna otázka! Koľko si tam mal vychádzok do revíru a koľko ulovenéj zveri? Dik.
Vlastik111
Reakcia na príspevok od lubenko, 8.4.2021 o 8:16
Presne tak . Preto na tuto honitbu JORDÁNEK upozorňujem aby nenachytali druhých poľovníkov a neboli sklamaný . Idete si oddýchnuť , prejsť sa , zapolovat , venujete tomu čas a zistite že Vám domáci pán strieka odpudzovacom zveri stromy okolo a čudujete sa že nepríde ani len mucha k posedu ????. Dúfam že týmto aspoň upozornim nových nádejnych uchádzačov o povolenie na lov že sa jedna o podvod aby predišli veľkému sklamaniu . Viem že podvedenych poľovníkov je dosť a táto diskusia naberie na obrátkach .
lubenko
Reakcia na príspevok od Vlastik111, 7.4.2021 o 20:08
tak na to že sa tam len prechádzaš ,je to dosť
Vlastik111
.
Vlastik111
Reakcia na príspevok od lubenko, 7.4.2021 o 7:54
Ročná povolenka v tomto revíri JORDÁNEK stojí 2000 EUR na sezónu .
Ondrik
Reakcia na príspevok od lubenko, 7.4.2021 o 7:54
Asi viac ako dosť, keď sa tu tak rozpísal...;)
lubenko
Reakcia na príspevok od Vlastik111, 6.4.2021 o 22:59
a koľko treba investovať do takéhoto pobytu v lese?
Vlastik111
Poľovníci a milovníci prírody , Chcel by som Vás upozorniť na moju skúsenosť s týmto predraženým poplatkovým revírom v českej republike . Tento Revir nemá žiadne pravidla a keď chcete poľovať a nič nestrelit tak Vám odporúčam kúpiť si ročnú povolenku v tomto revíri , kde Vám pán Novák / predseda združenia pridelí časť revíru + posed . Najskôr dostanete informáciu že Revir je dobre zazverneny ale opak je pravdou . Môžte stráviť celé hodiny v revíri a neuvidíte ani len zajaca . Cely tento neúspech organizujú majitelia revíru ktorý platiacim poľovníkom polievajú okolo posedov odpudzovace zveri ktorá k Vám nikdy nepríde a vy len čakáte a kŕmite a kŕmite až zistite ze to je strata času a z krmiva sa stane hniloba . Aby som Vám nehovoril iba samé negatíva , pri oboznámení sa s revírom si revir najskôr prejdite a zistite že od diviakov tu nie je pohnutý ani len list a nenechajte sa uchlacholit od hospodára ktorý Vám ukáže miesta domácich ktorý si pachovym ohradnikom miesto neoznackuju a potom si bačuju a smejú sa ako nám to Slováci pekne zaplatili. LOVU ZDAR a nenechajte sa oklamať .

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.