dnes je nedeľa,  29. marec 2026,  meniny má Miroslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:33,  dnes západ slnka: 19:09
termovizia nocpix
ODIMON

liscia koza - diskusia

autor: messi810
pridané: 21.3.2021 13:50
zobrazení: 2 460
hlasov: 0
prosim o radu na lavo je koza z lisky podla mna spravne odrata a na pravej strane je liska ktoru som nedavno dral a myslim si ze som pri drani prednych noh spravil chybu, pod prednymi nozkami srst vycnieva do stran a je to akokeby zuzene a dalej zarezane ako by malo byt viete poradit kde som pri stahovani koze spravil chybu??

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
messi810
vdaka za komentar.ta liska vlavo je aj s pazurikmi tu som tiez dral ja,stahujem to do vreca len aa mi jednalo o tu lisku vpravo o tie obluky ale ako ste pisal musel som spravit chybu pri tych rezoch prednych noh
rys2
Vyrobena koza z lisky nema sluzit prioritne ako podlozka na zem, lebo stupat po kozi znici vlas, podsadu. Vacsinou sa obsiva filcom a zavesi bud na stenu, alebo da sice na zem, ale sa po nej nechodi. Spravne odratie u lisky na dekoraciu je take, kde koza ostane aj s pazurikmi, /ak sa nejde sit napr. kozuch/, co sa ani ak dobre vidim nestalo ani v priapade c.1. V pripade c.2 sa zda, ze vyrobca koze na zaver zrezal trochu kozu snaziac sa ju zarovnat aspon do akeho-takeho stavu a tvaru, kedze si narobil podla mna viac chyb. Lisku mozes stahovat do tkzv. vreca, ci vaku a potom stredom rozrezat az po hlavu. Alebo ju nerozrezavas a das vyrobit taku stiahnutu do vaku, s pazurikmi. Takato trofej je nadherna! Inac vo vela polovnickych knihach mas zobrazene spravne rezy - postup stahovania ci uz raticovej zveri, alebo seliem a tam to hned pochopis, kde si sa dopustil chyb. Skratka a jasne, rezy musia byt spravne vedene a aj pomerne presné!

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.