dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Fotopasca Welltar 7310 - diskusia

autor: m-mysiak
pridané: 18.1.2021 17:37
zobrazení: 3 299
hlasov: 0
Zdravim. Chcel by som sa opytat či ma niekto skusenost- problem z fotopascou Welltar 7310, Problem je v tom že ked si ju nastavim ako napr. jazyk, heslo, atd. tak po vypnuti fotoposce, nasledne po zapnuti je v to v zakladnom režime. všetky nastavenia zmiznu. Vie mi niekto poradim prosim, pripadne nejaky servis?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Juraj369
So signalom problem nebol. Skusal som ju na viacerych miestach,kde signal bol dobry. Ta pasca mala viacero problemov,....welltar uz nikdy.
Jurdeb2
Reakcia na príspevok od Juraj369, 1.10.2021 o 11:21
Ja som mal zase problém so spromis a welltar fungoval správne, potom som zistil že problém nie je vo fotopasciach ale so signálom, keď máš zlý signál a mms fotopascu tak sa stále znova a znova pokúša načítať signál a to ju rýchlo vybije, treba ju dať an trochu iné miesto kde je lepší signál alebo kúpiť prídavný silnejšiu anténu
Juraj369
Mal som fotopascu welltar a od zaciatku som s nou mal len problemy.okrem toho mala velku spotrebu baterii. po niekolkych reklamaciach som ju vratil a kupil som si spromise a je po problemoch.
Slavis89
Príspevok bol administrátorom (MMasska) označený za nevhodný pre porušenie pravidiel.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.