dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Weaver lišta na zkk601 - diskusia

autor: HORAR87
pridané: 6.10.2020 19:19
zobrazení: 2 913
hlasov: 0
Chcem sa vas opytat ci je mozne kupit aj kratsiu listu na zkk 601. Zatial som nasiel vsade na strankach len predlzenu za cca 100e.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
agbar
Na 601 som dal od vyrobcu Rusan a pekne to sedi, na 600 som si dal upravit a namontovat na mieru jak som chcel surovu ocelu weaver listu.
dolfi
Na zkk 600 weaver lista je ta ista ako na cz 550,robi ju firma kozap,ma myslim 176mm dlžku a stoji 57eu
LenTak
Ja by som tiež nadviazal na túto tému. Viete mi poradit weaver listu na zkk 600 ? Aká je ideálna dĺžka ? Ani pri jednej weaver liste na web stránkach nevidím výrobcu. Je to jedno aky výrobca keď je oceľová montáž ? Keď mám sklopnu mušku tak pravdepodobne môžem kúpiť najnižšie krúžky...

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.