dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

tričká LovuZdar.sk - diskusia

autor: admin
pridané: 20.1.2009 13:04
zobrazení: 22 330
hlasov: 2
Ak máte otázky alebo nejasnosti ohľadom tričiek, pýtajte sa.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 1-40 z 87
admin
Po dlhšom čase je tu opäť možnosť vlastniť tričko s logom LovuZdar.sk odkaz a podporiť tak portál LovuZdar.sk K dispozícii je vo veľkostiach M, L, XL a XXL.
admin
jager30 tričko pre teba odišlo až tento štvrtok pretože som nestíhal ale už by sa také nemalo stávať. Čiže v pondelok by ti určite malo prísť. Ospravedlňujem sa.
jager30
ja uz cakam 6 pracovnych dni minuly týždeň v piatok som objednal a nic mozno že príde v pondelok ok diky zatial
admin
Maximálne do 5 pracovných. Väčšinou to funguje tak, že jeden deň si objednáš, na druhý deň to posielam. Príde to tak za cca 2 dni. Čiže od objednania za cca 3 dni.
jager30
diki admin ale do koľkých dní asi tak prídu
admin
jager30 tričká sú posielané slovenskou poštou na dobierku.
jager30
ked sa možem spýtať ,že do koľkých dní vám prišlo a ako
admin
Podľa vyjadrenia firmy ktorá vyrába tieto tričká to bolo naozaj vyťahané slnkom. Firma odporúča prať a sušiť tieto tričká prevrátené.
admin
cunes stačí keď mi tú foto pošleš na email admin@lovuzdar.sk vďaka
cunes
golier je ako spalený,maj ak bude dobre na foto tak pridam
admin
cunes som prekvapený z toho čo píšeš ale ďakujem za info. Ja som pral tričko zatiaľ 2x ale nič z toho čo píšeš sa neprejavilo.
cunes
trička su vačie ako tie prve a to je asi všetko oproti staršim.jeden den vhore velmej sa neprepotilo,na druhý den od 9 do 19:30 na rybach a po pratí golier,chrbat sčasti aj vpredu je ako po500 praní.či ho vytiahlo slnko abo čo,sklamanie, staré je prate xkrat anič .asi ho budem nosit na opaktam je v poho
admin
tu: odkaz
Ivan
kde sa daju kupit tie tricka
lubos2
admin, ako sa dajú zmeniť veľkosti tričiek, ktoré som si už objednal(dnes)??
sirase
aj ja ich uz mam....tesim v nom budem aj spat,len ta velkost,trochu som ju neodhadol,mohol som mat radsej XL ale v tych L-kach som ako atlet!??:)ha-ha
tomko
aj mne už dnes to došlo....:) už len aby ja som domov došiel!
Ondrik
už sú doma:)
tomko
do poznámky napíšeš veľkosť a zaplatiš ho asi na pošte....
horal18
ked som ho vložil do košika, ako ho mam zaplatiť a uviesť velkosť ?
tomko
aj ja ho už mám objednane!:)
sirase
uz mam 3 objednane!!
Ondrik
hned som si 2 objednal..:)
admin
odkaz
Felix12
Admin, ako sa to dopadlo s tričkami? Budú sa dať objednať?
miro56
Tie prvé boli dobré. Kedy budu k mániu nové? Také 3-4ks by som kúpil.
bracho
nemal som prve tricko tak nemozem posudit... teraz jedno chcem...
admin
Aj mňa by zaujímala odozva na prvé tričká čo sme robili. Ste s nimi spokojný?
admin
pepies ... už tu taká otázka bola ... i odpoveď :)
pepies
Dodo a Terka je zadarmo k tričku???:o))
tito81
tie stare boli dobre?aku mate skusenost???
Felix12
Tiež si rád objednám,ak budú.
premvadasz
Škoda! Keď budú tričká určite si objednám.
admin
premvadasz :) asi nie :)
premvadasz
Admin ako bonus k tričku dostanem tú slečnu?:)
admin
To bol odkaz platný ešte na starej verzii stránky. Sú to foto tričiek ktoré sa dali urobiť pred 2 rokmi. Takto vyzerali: odkaz a odkaz
anonym
admin,kde sú tie tričká k nahliadnutiu ? na tom odkaze je len táto stránka
premvadasz
Keď bude velkosť xxl aj ja by som mal záujem.Kde si ich môžem pozrieť keď kliknem na odkaz ukaže sa mi iba stránka LZ.
hroch
Aj ja chcem
anonym
admin,kde sú k videniu tie tričká,ked kliknem na ten odkaz ukáže sa mi len stránka Lovu zdar
Zobrazené 1-40 z 87

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.