dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

MAK prasknutá montáž - diskusia

autor: steyr
pridané: 12.8.2020 7:48
zobrazení: 2 852
hlasov: 0
Ahojte. Včera som šiel skontrolovať presnosť zbrane a vyskúšať aký rozptyl má v .30-06 TOG. Po cca 20 ranách som si všimol, že poistná matica sa mi posunula na zadnom kameni dopredu. Zhodil som puškohľad a neveril vlastným očiam. Montáž takmer po celej dĺžke prasknutá. Bola kupovaná nová a na zbrani osadená cca 5 rokov, vystrelených max 200 nábojov. Taktiež som si následne všimol, že celá montáž sa v šíne posunula a oprela sa na puškohľade v časti kde sa tubus rozširuje a prechádza do zadného okuláru. Je podľa vás príčinou zlé osadenie montáže? Už ste sa s niečím podobným stretli?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Ondrik
Ja mam MAK montaž. Ale to je produkt, ktory som kupoval 7 rokov dozadu. Dobre slúži.
bojk
Pozdravujem, aktuálne mám čerstvú skúsenosť s montážami MAKquick na SAKO 85. Žiaľ nie pozitívnu. Investícia nie malá, keďže som potreboval 2ks na zmenu medzi puškohľadom a NV. Do príloh dávam obrázok, ako to vyzerá v praxi. Montáž bola osadená predajcom. Vždy som sa presvedčil, že aj správne fixovaná a dotiahnutá. Video mám tiež, to ale pripojiť neviem. Skúšané opakovane na strelniciach aj v praxi, vždy rovnaký problém. Dochádza k posunu bodu zásahu, myslím že dosť závažnému. Pokus reklamovať, odpoveď - neodborné osadenie, chyba zákazníka atď...

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.