dnes je utorok,  26. máj 2026,  meniny má Dušan,  spln: 31. máj 2026,  dnes východ slnka: 04:57,  dnes západ slnka: 20:29
termovizia nocpix
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

strelivo - diskusia

autor: citra
pridané: 7.7.2020 10:52
zobrazení: 4 204
hlasov: 1
Poprosím o skúsenosti so strelami H-Mantel a ID Clasic od firmy RWS, ich účinnosť po zasiahnutí zveri.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
rys2
Dobry vecer priatelia, otazka: Bol v minulosti zakonne limitovany, resp. obmedzeny pocet kusov streliva /koľko/ do prislusnej zbrane, ktory mohla fyzicka osoby doma drzat?
Lubos123
Má niekto skúsenosti so strelivom Fox Hunter ďakujem
afro
Pri mojej sauer 202 kal 3006 h mantel prestreloval všetko veľmi daleko odchádzalo radšej som to po štvrtom kuse prestal používať ID fungovalo dobre silná ranivosť ale velká devastácia lepšie sa mi osvečilo UNI záleží aký kaliber!!

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.