dnes je piatok,  13. marec 2026,  meniny má Vlastimil,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:06,  dnes západ slnka: 17:45
termovizia nocpix
ODIMON

Elektronické slúchadlá - diskusia

autor: martin6
pridané: 19.1.2020 21:17
zobrazení: 2 325
hlasov: 0
Ahojte, má niekto skúsenosti s elektronickými slúchadlami? Mam konkrétne na mysli ich zosilnujucu funkciu.Napríklad keď budem sedieť na otvorenom posede budem lepšie počuť prichádzajúcu zver a rôzne iné zvuky z okolia?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
xwolf
Peltor SportTac je základ pod ktorý by som nešiel. Pre mňa majú univerzálne využite od strelnice až po spoločnú.
comex
...ja som si jedne kupil - ovplyvnený videami z Youtube. Žiaľ nemal som šťastnú ruku - napíšem hneď prečo: 1. reakčný čas - zakladna funkcia týchto sluchadiel je počuť zvuk do určitej hladiny a nasledné vypnutie mikrofonu resp. reprodukovania snimaneho zvuku. Pri mnou vybraných je tato funkcia problematicka v uzavretých prietorov na strelnici - na vonkajšej to ešte pri pištoli fungovalo ale problem nastal pri guľovnici. Na posed resp. na spoločnú som ich teda nebral 2. zosilnenie prichadzajuceho zvuku - tu ale treba mať na zreteli že zosilniť sa da iba to čo sa zachyti a teda zavisi od citlivosti mikrofonu a jeho okruhu resp. priestoru snímania. Pri kupe s týmto zamerom by som teda určite sledoval tieto parametre. ak teda investovať do sluchadiel určite do kvalitnejších napr. 3M Scotch

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.