dnes je pondelok,  25. máj 2026,  meniny má Urban,  spln: 31. máj 2026,  dnes východ slnka: 04:58,  dnes západ slnka: 20:28
termovizia nocpix
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

300 AAC - diskusia

autor: slavo10
pridané: 1.2.2020 20:13
zobrazení: 7 079
hlasov: 1
Pozdravujem chcem sa spýtať ci ma niekto skúsenosti s lovom s týmto kalibrom

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Hrabos
Mam to a okolo 100m môžeš strielat hocico
mako747
Reakcia na príspevok od hunter2010, 11.3.2021 o 21:10
Ano mám skusenosti s týmto kalibrom , len a len veľmi dobré.
hunter2010
.300 ACC BLK - Pozdravujem! Má niekto skúsenosti s týmto kalibrom? Zaujíma ma jeho použitie na dospelú vysokú zver a zver diviačiu do 80kg. Poľujem na vzdialenosť väčšinou do 100m, málokedy ju presiahnem. Zaujíma ma ako zver značí po dobrom komorovom zásahu, či farbí, a ako ďaleko z nástrelu odbieha. Napríklad ma zaujíma to, či nebudem musieť volať psa ku každému kusu vysokej aj pri dobrom komorovom zásahu, keď nebudem strieľať ďalej ako 100m. Ďakujem za Vaše poznatky!
vychod
Lovím s týmto kalibrom asi tri roky, prasa, lanštiak, srnec, jelenča, 100 až 130 m v pohode na ostatné mám iný kaliber aj keď dopadovou energiou spílňa zákonné podmienky... / v závislosti od druhu strely a výrobcu/.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.