dnes je piatok,  13. marec 2026,  meniny má Vlastimil,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:06,  dnes západ slnka: 17:45
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: operak
pridané: 13.1.2009 8:58
zobrazení: 40 828
hlasov: 3

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

admin
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 1121-1160 z 1 439
MSmarian
Bol by som dár ak by ste mohli pznámiť nejaký dátum, ja si potrebujem naplánovať čas.
findula
LeslySa plavky neber stejně jsme se chtěli koupat bez nich
simakjojo
super napad bolo byto fajn.
kudu
Dobrý nápad,pokud to vyjde vyrazím i z Čech
anonym
LeslySA- plavky si neber , v maji tam uz sneh nebude
LeslySA
reiki - chvalabohu, že nie plavky...hahaaa
anonym
LeslySA no predsa dobra nalada flasa domacej !
LeslySA
rada by som sa pripojila k účastníkom stretka...je tu niekde predpísaná nejaká povinná výbava každého účastníky? :o)
vlastimidurcik
Samozrejme, že záujem je, ale záleží na mieste a období v ktorom sa bude konať konkrétna poľovačka. Ak na diviaky, tak aj do pohonu s hafanom. LaL zdar!
posed33
urcite by bol zaujem : )) teraz by bola super pokial je sneh
admin
Chcem sa spýtať, či sa o takejto spoločnej poľovačke uvažuje ešte alebo je to už minulosťou.
lovec72
Prídem.Daj miesto a dátum.
Solirov
ajajaaj.. opat raz akcia kde mi nevychadza termin.. :( v tej dobe ocakavam potomka takze uz ziadne tulanie.. ale uzite si to..
anonym
zatial nezavezne nahlasujem okrem mna dalsie dve osoby ale bolo by dobre keby sa uz vo februari sem dali nejake terminy
FLATretriver
takze poznate polovnicke športy,, preháňať vysokú v 50 cm snehoch, posledný pohon po poľovačke, slovenská hádzaná, zápasenie s opicou, orientačný beh domov :D
lesnica1
nie, nemôžeš, musíš :-)
FLATretriver
a vino a pivo take mozem doniest?
lesnica1
ale mne je to jedno-či si ju kúpiš alebo urobíš
FLATretriver
lesnica1 tak to aby som si zobral domacu klobasu ako vidim
lesnica1
kto si čo navarí, to bude jesť :-))))
solimkenaj.......... to sa dúfam nestane. Ale ved vieš-zásady poznáš. :-) FLATretriver.....Marián ti nechá zemiaky.
FLATretriver
pre mna počitajte viacej porci aspon tri,, kto ho bude varit?
Edu
opravujem 11 998 l
Edu
Ok tak len 1198 litrov Marian
posed33
evicka ak nahodou nik nepride iba ja ? potom by si nemusela ani chatu objednavat ja by som prespal aj u vas doma ak tvoja mama dovoli :::: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
FLATretriver
ja mám maj niaky nabyty ale keby som stíhal pridem
admin
Neviem koho každého ste počítali, že 6, ale počítajte samozrejme i so mnou a možno +1 alebo +2. V čase objednávania chaty počet upresním, no minimálne ja prídem. ;-)
FLATretriver
ja by som sa dostavil ked budem vediet termín ,,
ps.... ja zjem zase za troch gulášu
MSmarian
môžete rátať o jednu porciu menej, ja guláš nejem - iba mäso vyberiem
Edu
miro65 a myslíš ,že to bude dosť ??? Nás je v PZ 24 a voríme 50 l gulašu . Takže ja to odhadujem na 12 000 l :)) zhruba tri domiešavače :))
lesnica1
waaaw, to by bola akcia
miro65
edu..to by som sa musel teda poobzerat po tom 3 500 l kotliku..ako som pisal..
Edu
terba počítať že dojde každý druhý takže okolo 6000 ľudí :)
ozzi
ak som dobre pocital zatial pride 6 ,tak pocitajte aj so mnou nech troru zdvyhnem ucast.ludia snaste sa bude sranda
lesnica1
s počtom 100 ľudí nepočítam. Ide len o to, že je tam taká kapacita a preto by sa prevádzkovateľovi neoplatilo zariadenie otvárať pre 10 ľudí. Inak sú chaty s kapacitou možno 10-15 ľudí, čo si ale myslím, že bude málo. A možností pre viacero ľudí-asi 30 je už málo.
patrol
Já už jsem tu jednou psal, že rád přijedu, ale vyhovuje mi taky termín až po 9.5. rád si zaplatím i rezervaci. jen taková připomínka : jestli počítáte z účastí 100 lidí, tak to bude megaakce a nebude tolik zábavy, jako když nás bude 20, osobně si myslím, že se stejně více lidí nesejde, jako to bylo i u nás na setkání loveckého fora, já jsem tam osobně nebyl, ale k vám určitě přijedu, mám na slovensku kořeny.
master28
ja by som siel len potrebujem vediet presny termin ... potom by som sa vedel vyjadrit presne
lesnica1
nie, nie je...ak ťa rodičia pustia, kľudne príď.
matisek008
je to od 18 rokov ? :D
lesnica1
ok :-)
petere
ono zorganizovat taku akcosku stoji dost energie, ze? snad ta tu ludia nesklamu a ked ucast prislubia , tak aj pridu.tak ked to teda organizujes, tak maj na pamati ten termin, co som nizsie spominal :-)
Zobrazené 1121-1160 z 1 439

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.